Fredag, härliga fredag!

Just nu: Jimmy Eat World - Futures


Fredag, jösses vad skönt det är och veta att man får sova ut de två kommande dagarna, jag tycker så mycket om helgen. Har typ sett fram emot den här helgen rätt så mycket nu. Och nu är den äntligen här iaf! Vi hade ju somsagt "skridskor " idag, nej det där var inte sant direkt men. Började vid 9, hade musik i typ 30 minuter och så promenerade vi iväg till kuben för att åka skridskor under gymnastiken, men nej det gick inte. Så sa våran lärare att vi får göra vad vi vill helt enkelt, så jag och Sofia stannade på kuben, orkade ju inte traska tillbaka direkt i snöovädret! A-lags människorna var och packade inför deras resa till Östersund, inför morgondagens match helt enkelt! Jag hoppas att dom vinner, heja! Sen så kom det en massa kids från Skellefteå, Kiruna och Modo dit. Japp, sen så fick vi nog efter att vi suttit där ett bra tag, och då drog vi iväg till skolan för att käka lunch! Efter lunchen skulle vi ha språkval, men lektionen varadae endast i typ 5 minuter, fick bara veta vad som väntar oss, under nästa lektion! Ja, det var verkligen skönt att få sluta så tidigt. Hinner inte ha någon språkvals lektion innan lovet, har någon speciell dag på tisdag, och nästa fredag tar man ledigt! Sen har man det underbara lovet framför sig. Jag ska försöka få klart två recensioner under helgen, om inte fler. Och så ska jag göra klar alla engelska uppgifter jag har kvar att göra! Ska försöka få dem klart innan lovet. Och så har jag ju bara matte provet som ligger och trycker, vi har det nästa torsdag, hoppas jag klarar det! Ja jag tror iaf att jag äntligen bestämt mig för att åka bort till Kuusamo, för det skulle vara så skönt att komma bort från Haparanda en stund.

Jag har inga direkta planer inför den här helgen. Mer än att jag ska umgås med Sofia idag, alltså varje helg är väll en hockeyhelg? Ungefär så ja. Erica åker redan imorgon och jag har inte hunnit ta farväl av henne vilket inte är roligt, måste hinna träffa henne innan hon åker! Och ja snart åker Nora också, men henne hinner jag lugnt träffa, och det är bra! Jag hade funderat på att dra till provincia, men nu vet jag inte längre. Alltså ja? Jag vill som bara slappa, nejmen. Jösses, vissa låtar får en verkligen och tänka på en hel massa! Alltså vissa låtar får en att bli så glad, och vissa gör en deprimerad. Jag vet jag byter "samtalsämne" rätt ofta. För jag sitter ju inte direkt och samtalar nu nej, men iaf. På lördag ska jag dra och kolla match än en gång, haha.

Något som är ganska positivt enligt mig är att jag inte är sjuk, eller att jag inte lyckats dra på mig en influensa eller något annat. Trots att jag haft ont i örat och så, jag känner mig rätt frisk idag och ja. Har inte känt någonting i varken örat eller halsen nu så, det bådar då gott iaf. Vädret där ute börjar att klarna sig, det snöar inte lika mycket som tidigare, och det är verkligen tur det. Ska nog börja bege mig ut nu, innan ett "snöoväder" drar över igen. Men ha det så bra, och ja, hoppas att NI har en trevlig helg. Med kärlek


Take my hand and learn me how to live again.

något på hjärtat?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0