Lovers should be tied together.

Just nu: Freakwater - Gravity


Hejhallå mina trognaste läsare. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om, den här dagen har segat sig fram, och eftersom att vi arbetade med samhällskunskap under rasten/lunchen, så slapp vi so lektionen idag. Hade sovmorgon idag och det var skönt, hade absolut ingen lust att stiga upp sen nåmer ur sängen.
Vi skulle fara till någon föreställning på Aspen klockan 12, någon dans show! typ 6 dancers saken! Och så gick jag, Emilia, Tomppe, Erica, Hanna och Sofia till aspen eftersom att det var rätt skönt väder, men det var ju iofs rätt kallt! Mötte Anton på vägen, han är typ alltid lika glad av sig! Haha. Och ja när vi kom fram till Aspen så stod Ewa där utanför och meddelade att det bara var att vända om, de hade informerat om fel tid, den hade alltså redan börjar halv 12 och vi blev såklart inte insläppta. Men så gick vi hem till Emilia eftersom att hon ändå bor i närheten, fikade och så satt vi och chillade i barnens rum, pratade om jätte intressanta saker, väldigt skönt och bara sitta där och prata om massa och sådär.
Sen så var det dags för Emilia att dra, hon skulle ändå åka iväg till Boden för att hälsa på hos Piia. Så vi promenerade iväg till Ica där vi handlade lite godsaker, och så drog vi tillbaka till skolan för att hämta våra grejer vi lämnat kvar. Och så har jag inte hunnit med mycket mer. + Killen som sjöng igår på folkan, på den där konserten, han var kanonbra! Men nu får ni ta och ha det bra, hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag!

något på hjärtat?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0