Happy new year!

Exakt som rubriken lyder! Min syster, tindra och thea är här just nu. Syrran ska föra mig till stan efter 8 nångång, ska ta och ringa Jonna då, ska nämligen fara med Emilia, Jonna, Piia osvosv, till den där nya gatan eller vad det nu är, det är visst nå band som spelar där och sånt där, sen ska jag gå med dem in till torne, sen så vet jag ej, eller jo över till svenska sidan igen och möta erica och nora och vara med dem såklart! Goodbye!


we're still just wishing that something will show up someday! but, when do that day come?

I can't get rid of it!

I'm not ready yet, Im sorry, I can't!

Hejhopp, sitter här hemma och tar det lugnt. Brorsan är också här just nu och hälsar på, och om en stund kommer storesyrran och småbarnen, eftersom att dom ska stanna här över nyår nu när Micke ändå har åkt och jobbat till Norge, men men. Idag vaknade jag tio faktiskt på riktigt, men låg där i sängen och tänkte att jag skulle bara ligga där och slappa, så steg jag upp typ halv tolv eller något sådant. Satte mig vid datorn, men då sa pappa typ att han och mamma skulle till hedenäset, så det blev till sist så att jag och Aya också följde med eftersom att jag ville dit! Nå jo, det var typ -1 grad där, men det kändes som -15 elr kallare, men det är varje gång likadant när man kommer dit, det känns svin kallt. Men det kanske är något konstigt haha. Hursomhelst, sen kom vi hem, har fixat mig och sådant, eller ja, jag är inte helt klar. Och det känns konstigt, brukar vanligtvis inte göra sådant nåmer så. Haha! Ska nog ta och ringa Nora eller något på en stund och höra med henne hur vi ska göra! Men ha det så bra, och Happy nytt år! Nejmne, gott nytt år! Med kärlek!

Whatever it takes!

What I feel, makes no difference! Cus' you're not the one I thought you were.

Så är det, everybody's changing! And I don't know why!

hejhopp, kollade "min stora kärlek" att man får skratta, nejmen den är verkligen rolig då och då, men på sitt sätt är den ju bra faktiskt, det är väll inte utsidan som avgör allt, en person måste ju ha ett vackert inre också. Annars går det nog inte riktigt ihop. Och ja, jag är helt i min egna värld nu. Jo,och jag har ett nyårslöfte, nej eller jag vet inte om jag vågar lova något direkt! Men ska åtminstone försöka!


I need you to need me back!

Asplöven HC

Ja hallå och hej! Var till kuben idag och kollade finalen! Fyfan vad bra säger jag då bara. TIHC kom på tredje plats iaf. Det var skit kul vill jag säga, stod där med Erica och en massa folk, efter första perioden stod det 0-0, som det även gjorde efter andra perioden! Men sen under förlängningen, när det typ gått 3.07 eller något sådant, så lyckades dom göra ett mål! =D vilket gjorde dem till vinnarna! alltså fick dom ta hem guldet! wola! laddar upp någon bild därifrån sen senare kanske. yes yes yes! fyfan vad bra!

typ såhär slutade det alltså!

1. Asplöven ( GUUUUUUUUUULD! )
2. KuKi
3. TIHC

If i forget you!

let my right hand forget what it's supposed to do! godmorgon sverige! vaknade idag redan halv elva eller lite tidigare, först hade jag ju väckarklockan på, men den hade inte så stor verkan på mig! jag lyckades ju somna om direkt efter, men typ tjugo över fick jag ett sms, och har typ värsta signalen, så då vaknade jag och läste och då var det från erica och det löd ungefär såhär: vi är i final! wuhuuu! :D och då tänkte jag ba; yes yes yes! och sen så vaknade jag! Ja, och Asplöven ska spela mut KuKi typ vid 15.00 så då ska jag nog kanske fara och kolla hur det går för dem, eller jag borde ju såklart! Har inte sovit så många timmar, men jag klarar mig finfint iaf, ska nog ta och sova ut imorgon, för då är det här iaf förbi. Eller ja det beror ju på vad som väntar en imorgon! ^_^ Kollade typ en sjukt äcklig film inatt, höll nästan på att svimma, för att den var läskig! Men när jag äntligen skulle sova, så var det typ nemas problemas! Ja, och idag kan jag typ inte ens göra så jätte mycket, eller jag kan fara och se finalen och sånt där, men kan typ inte vara borta hundratals timmar, eftersom att snuttan blir ensam här hemma då och ja! Hursomhelst, nu ska trycka i mig någon mat och typ sen glo tv eller något, det är så tråkigt här! Tjobido!


Ah, den här är förresten gammal, jag minns inte när det var, typ förförra vintern? Lekte "sessa"!

image13

Now I'm pretty sure

Exakt som rubriken lyder! Now I'm pretty sure! Now I'm pretty sure! Now I'm pretty sure! Now I'm pretty sure!
jag ursäktar att jag upprepar det flera gånger,men nu börjar jag verkligen inse.

Japp, och det är precis vad jag är.  Och jag vet att jag bloggar rätt mkt iaf! Det är typ roligt eller något ditåt iaf.

I send my s.o.s to the world!

Don't you see, it's not about the land or the sea
Not the country but the dwelling of his majesty


Heej, jag vet inte vad jag ska säga? Eller var jag ska börja?
Jag kan typ bara säga att jag är less, inge mer med det. Alltså många i den här åldern är redan less, nästan förstörda om man säger så, jag kan inte förstå det riktigt, we're too young! iaf för att behöva känna så.
Iaf ikväll ska jag se hajar som hajar, den är cool! Sen ska jag nog bara sitta här, och skriva med alla sociala människor, och sånt där! På nyår ska jag iaf vara med Nora och Erica, det ska jag, för att jag trivs, nejmen känner mig trygg bland mina vänner. Hade tänkt dra med matti och dem, men jag har ingen lust att dricka, men förhoppningsvist träffar jag dem där ute, skoj! =)




Aint no one gonna break my stride, Aint no one that can pull me down, Oh no, I got to keep on moving, Stay Alive!



I have no rules.

It's always something! Hej hallå, idag vaknade jag vid halv ett, ett tiden åtminstone. Jag hade lagt väckarklockan på mobilen att ringa redan vid tio tror jag, eller så var det lite efter det, men jag har visst inte orkat vakna. Har nog sovit alldeles för tungt, men det kan väll bero på mina svårigheter att somna, under förra natten speciellt. Så då han jag inte direkt fara och se den första matchen, men det fick vara, jag tänkte att jag åtminstone hinner se den andra och sista för dagen, och jo det gjorde jag ju förstås. Jag gjorde sånt där, typ duschade och fixade mig, och sen var det dags att börja fara. Sen så mötte jag Erica utanför där, och vi pratade om ditt och datt sådant som jag bara längtat och få dra över någon, nejmen, att få prata med någon, för jag hade ingen annan jag kunde prata med under det ögonblicket, jag ville bara släppa fram en hel del just då. Och Erica litar jag ju på, så hon blev mitt offer. Men hon var snäll och lyssnade och förstod väll det mesta och hjälpte mig, och svarade och gav mig svar på sådant jag nästan själv börjat bli mer osäker på. Som jag nästan själv tvivlade på. Men det är verkligen skönt nu! Nog för att det finns mycket mer och säga, men jag håller det för mig själv, tills jag kan få ut det. För det här var inte en så stor deal! Det jag pratade med Erica om, men ville bara höra en annans kommentar, eller helt enkelt vad någon annan skulle tycka,tänka, gör jag rätt eller så. Hursomhelst, sen så satt vi där inne i fiket en stund, gick ut i hallen, och så stod qs där, och så sa jag w8 och gick in i fiket med erica, för att hon sku hämta sin magnifika kamera! och så kom typ sebbe, helt senil? or what ^_^ Hursomhelst, nog var det allt trevligt där, och ja, det går visst bra för Asplöven! Nu ikväll ska jag se en film, men minns ej vilken, för jag är själv senil! Men ha det bra!


the sooner you let two hearts beat together, the sooner you know this love is forever!

I need you to need me back.

HOLA ALLA MÄNNISKOR! den här dagen har gått snabbt, jajamen! började typ med att jag vaknade, och "försov" mig, men jo det visade ju sig att jag egentligen inte hade behövt stressa, för min kära gurka till vän hade nämnligen kollat lite fel, eller helt enkelt så visste hon nog inte riktigt vad det var hon sa till mig dagen innan. Men jag stack ut efter ett tag för att kolla till Erica, hur hon har det, och för att jag fick lust att träffa henne. Och ja, allt var prima fint väll! Sen senare for jag till kuben och kollade nå matcher, en stackare bröt handen, men iaf sen for jag hem, och nu sitter jag här! Och jag trodde seriöst att jag såg i syner idag, men nej det gjorde jag inte, ska inte gå in på detaljer nu! Men människor skrämmer verkligen vettet ur en ibland.. Men jag tror nog det var boken som spelade ett spratt! Nu ska jag avrunda, ska ta och försöka få i mig lite sömn nu, eller snart iaf. Godnatt!


Och vet ni vad, People who are meant to be, will always find their way in the end.


the bitter truth!

Den här dagen är inte direkt någon höjdare må jag säga. Hej! Det började med att jag la klockan och ringa redan vid tio tiden eftersom att jag skulle fara iväg till kuben efter elva. Jo men eftersom att jag somnar efter fem var jag ju säkert jätte trött, men sen lyckades jag stiga upp hursomhelst. Men plötsligt så hade 10.00 förvandlats till11.18, så jag hade inte sådan tur. Och eftersom att det var tjugo minuter kvar till matchen stressade jag mig igenom det hela och ringde Erica. Men då är de tydligen några andra som har match, Jo Erica hade visst lite fel. Dom börjar först tjugo i ett! Så då hade jag väll stressat i onödan då. Men ska dra till kuben på en stund och glo hockey, eftersom att det är barents, och det är roligt! Ha det bra hejdå!


The reason for livin' is you!

people don't make some shit.

image12


Som alla vet så är det mellandagsrea, så vitt ingen är efter. A, så peeps, ta och ge er ut i affärerna eller något i den stilen, för jag garanterar, ingenting! Haha, hursomhelt så är jag på latsidan just nu eftersom att jag inte själv ger mig ut till affärerna, jo hade tänkt att fara till Luleå minsann, men eftersom att Sofia är borta, och jag lovat att fara med henne så blir det inte direkt av, så vi far väll under det nya året. Och jo, jag vet att bilden där ovanför är väldigt söt, jag lyckas alltid ha sådanna söta bilder, speciellt på grisar. Men tyvärr, pandor är mina favoriter tydligen! Nejmen det är vad Sofia tror, hon tror att jag är kär i pandor, men jag må säga att dom är så söta! Jaja hursomhelst, ge er ut i affärerna! Det finns faktiskt andra affärer också! Sedan så har jag kommit fram till att jag är väldigt trög må jag säga, haha! Jag lyckas alltid ställa till det för mig, eller helt enkelt göra dumt ifrån mig. Idag när mam och pap hade kommit hem, efter att ha varit borta i några timmar, så pratade de om att Aya gnäller hela tiden, och så sa jag att hon bara gör det när mamma är hemma. Och så sa jag att hon inte gnällt en enda gång under timmarna då mam och pap hade varit borta. Men ack som fan, så hade Aya varit med dom. Så det är då inte mycket jag märker, jag märker typ tydligen ingenting om världen runtomkring mig just nu. Haha, men nog kom jag på det, sen jo! Men hursomhelst, det är fortfarande mellandagsrea!

It's already December.

image11 bilden är ju jätte söt!


HOLA! Jo som jag tidigare nämnde så sa jag att jag kanske skulle skriva nu senare, och som jag sa, så faller det verkligen in att jag ska skriva lite här. Den här dagen har precis som alla andra gått väldigt fort må jag säga. Har haft lust att fara ut idag, men det har inte direkt blivit av! Eftersom att det vart så halt ute, och det har regnat och vädret har inte direkt varit lovande för min del. Men direkt när det blir bättre får jag ta mig ut i den friska luften! Imorgon är jag typ fullbokad, nej inte direkt, men det blir att stiga upp tidigare än vanligtvis. Hursomhelst, kollade nyss klart en film, nämligen A night at the Roxbury, ja den är gammal, men den är ganska cool ändå! Tidigare så jag typ When in Rome eller någon sådan, som både fick mig och Marie att känna oss som värsta töntarna! Nej jag skoja, töntar existerar inte, förutom jag kanske. Ja men man känner sig verkligen ung när man ser vissa filmer, som en 10-åring! Men det känns roligt ändå. Läste också nyss Maries planer, Ja hon planerar att sno min oth samling, och det ska hon få fan för! Haha, ingen ska sno min otroligt vackra samling! Snart tar jag nästa steget, och samlar in den nya boxen! Hursomhelst, funderar på att kanske skriva färdigt en sak redan nu, men ja vet inte om jag ids precis idag, men det får bli en annan dag isåfall. Och jag lägntar tills Sofia kommer hem, fast det blir ju först nästa år. Hursomhelst, då blir det mest troligtvis att fara till Luleå och handla och sen skulle vi dra ut och feta oss, nejmen äta någonstans. Jag vet att lovet är kort, och det känns förfärligt. Och jag sitter fortfarande och funderar över vad jag ska göra under nyår. Men Mathilda erbjöd mig något, och Nora sa att jag, hon och Erica skulle ta och hitta på något. Så då vet jag absolut inte vars Emilia håller hus ^__^ men det lär jag nog få höra! Eller så är det helt enkelt så att hon har planerat något helt annat. Hursomhelst, så skulle alla kunna umgås med alla, för det är roligt, eller så helt enkelt så vet jag inte precis vad jag ska göra.  
Men nu ska jag iaf ta det lugnt, ha en fortsatt bra kväll då!

no one knows anyone.

hallå, hade tänkt och blogga lite nu, har inte direkt något annat för mig, dagarna har gått jätte snabbt, snart är det nyår och allt, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, haha. vaknade hursomhelst för en stund sen, eller ja, kvart över ett, så jag har inte orkat göra något speciellt ännu iaf, mer än att sitta här och dega. ska iaf dra och fixa mig snart, sen ska jag fara ut och gå med hunden, för jag behöver verkligen komma ut. men fortsätter kanske med att skriva sen senare. gott nytt år!


The heart is a lonely hunter.

She didn't belong. She was misunderstood. And she would change him forever.


hejhå, den här dagen har gått fort ;o eller ja, kändes som om den sku gå jätte segt från början, men trots allt så börjar den gå otroligt fort. Och idag har jag och Marie lyckts lägga upp "framtidsplaner" ni vet, alla barn har sina drömmar och fantasier, så då är det väll fortfarande okej att ha det, jag är bara barnet ännu! framtidsplanen går ut i stil med att vi ska bo i ett helt annat land, rikemansområde, tjänatpå våran otroliga idé som tyvärr är hemlig. och bygga upp familjer, gästa serien! osv. tänk om drömmar alltid blev uppfyllda? tänk om! jag tror inte det skulle vara så roligt, men det här, önskar jag verkligen kunde ske! så marie ska slippa någon mark leveng00d och att ständigt behöva se ugglas fräna frisyr.  Och undra lite till! Hursomhelst, jag är typ glad, nejmen nog är jag alltid glad, brukar inte ha bad moments, o om jag har det då är det verkligen någon som lyckats med att förstöra något för mig, så riktigt ordentligt! ja, hursomhelst! jag tkr om att skriva ner en massa hit! allt bra!
Nu ska jag typ sitta och uggla här, och sen får jag se vad jag gör, kanske ska fortsätta se film, typ hundrade filmen under lovet eller what? nej jag skoja, men jag underhåller mig med film när jag känner för något sådant faktiskt. Men iaf, jag blir galen! Men ha det så bra.


" Sometimes, somewhere else, someone is thinkin' of you, and you don't even know it. "

so you want a change in your life? you can't change antyhing at least not if you don't try! you want to change, you don't want to be the one you used to be, you want to be something better, but how? you can't just say that you want to be something better if you dont even try, what is youre reason? what makes you wanna change? At least I could say that I tried, but was it really worth it? I don't know anymore, I can't help anyone! I can't change anything in this world. But I hope, this will change it, someday! I'm not a perfect person, and I know it. But I found my reason, I did. My reason for livin' this life. And I'm sorry, I can't make things right.  It all comes down to who's by your side


We'll die only once, and for such a long time.

hejhå, nu är julen iaf över =) det var myspys, eller ja julen är alltid myspys tycker jag! fast ibland tkr jag att det kan vara lite jobbigt, som hm, jag fick ta emot en massa gnäll, eller gnäll o gnäll, inte av ngn av min kära familj men alltså nå helt annat. nånå, jag fick hursomhelst den mobilen jag ville ha i julklapp så det gjorde ju mig faktiskt glad, o så pengar o massa mer som är nödvändigt. jajamen, igår kollade jag två bra filmer, men minns inte vad den där ena, sorgliga filmen hette x'o hursomhelst. idag ska jag typ bara ta det lugnt, nejmen ska städa snart och sen får jag rycka upp mig, degar här så, sen får jag hitta på något! ja och hursomhelst, snart är det väll dags att välja vilken linje man vill gå, inte för att man alltid får som man vill men ja! jag funderar ännu över att flytta till piteå om jag sku komma in, eller stanna här i haparanda, vet liksom inte vad jag vill mer utav! det är ganska svårt, så det är nog dags för mig och komma fram till lite saker nu, innan det är försent, nejmen. jag antar att jag sku sakna ihjäl mig om jag flyttade ända dit, men nej! fel jag tror jag skulle överleva! tillbaka till dom närmaste dagarna! haha, gjorde ett ganska kuligt test igår, eller test och test, men ni vet frågor, o så ska man svara, men de var ett speciellt, och vissa frågor o svar var väldigt lustiga, vissa saker ger då en ett riktigt gott skratt! =) nejmen det kändes faktiskt lustig och läsa igenom svaren, i alla fall en hel del, vissa stämmer väll lite, och vissa stämmer in mycket bra, medan vissa verkligen inte stämmer, haha. Har ni tänkt på en sak? Eller jo, för att typ 99 % åtminstone av jordens befolkning, jaja 99.9 % funderar över att livet är väldigt orättvist, och väldigt hårt ibland? men jag vet en sak. många av oss är så starka, så vi klarar av det mesta! Alla möter väll motgångar i livet? Men ja, det är nog allra bäst att inte ge upp, att inte falla, för så svaga är vi inte. Ja, just nu tycker jag att vissa saker är svårare än andra, vissa saker har jag så svårt att begripa, jag får inte en ritkig omfattning om vissa ting! Människor kan verkligen vara hemska ibland. Snart är det nyår, och snart är det 2008. Månne hur jag kommer att leva under det nya året? Jag hade en väldigt speciell dröm också, haha, den hade faktiskt med det nya året att göra, ganska rolig när jag tänker efter. nejmen, nu ska jag avrunda! gott nytt år!

Love is like a wind, you cannot see it, but you can always feel it.


it gonna be love, its gonna be great, its gonna be more than i can take.
it's gonna be free, it's gonna be real, its gonna change everything i feel

hottie!

image10

somewhere

Some people are just waiting for something speacial to show up, or "the right time" but when that time comes, it's maybe too late. Stop waiting, wondering and wishing. Do something, don't hide! Don't keep the feelings inside of yourself, let people around you know how you feel! I cant promise you that it will help you, but I can guarantee that it will make you feel better, much better. I know that you're getting sick, tired, confused of the feelings you kept for such a long time for youself. So do something, let the world see how you feel. People see happy-couples around them, and some wish that they could feel the same way as them. Some people want to find the happiness in their life. And it's kinda' sweet.


christmas eve.

You know, all these wishes and hopes, when people just wish that they could get what they want. Some people do wish that they would find their soulmates. And some don't. We'll keep wishing, that we someday would find the right person, who really set our hearts on fire. Who stays there with us, until the end. But we have to stop just wishing, we have to do something. We have to figure it out, how we can get the chance, to find the person. Read, read, read, don't stop until you have the answer. Read your mind. And then, when you finally get your answer, when you find it out, you have to tell this person what you really feel inside, don't hesitate! We have to make it work, at least we have to give it a try. Cus' afterwards, you would regret it so much, you would think; what the hell we're I thinking of? So before it is too late, follow your heart, don't let anything prevent you! Every man, need someone to love, someone to hold on tight. Life is a process of burning itself, we need stability! So if a person really makes you happy, why wait? why sit there, just waiting for something that maybe never will exist if you don't try. Maybe it would be like this that you sit all alone, forever just waiting for the right time, and when the time comes, then it's too late. How much would you regret that? It would nearly kill me!  


ga-y!

Acutally he felt more than strength, he felt love, he were so full of life. He was nearly to explode, because he had kept the love inside of him for such a long time now. He didn't even know what he had to do, all these things about being in love with someone and to share memories with someone, totally confused him, he never thought that there would be this girl, who were the right person for him. He never dreamt of someone like that. All he thought was that all the girls were just the same, that all of the girls would always leave him, for an unnecessary reason. Why, why, why? Why did it happen to him? Why can't he just let go of it someday and just try to make it work for him.. Cus' this guy.. All he need is someone to share evrything with, someone to trust. Someone who accepts him, and someone to love. He really need stability! A life full of stability.

This girl, she's not like everybody else. I know that the guy knows that, but he just can't admit that. If he would do it, he think that it would be a mistake, he knew what he had promised himself.  This girl wish that all the boys could be more like that guy, cus' there's something special about that guy. All that she dream of, is that guy. Maybe we give all of our heart's deep to them who don't even give us a though, who even don't notice us.


So you want me to tell something about me. I have nothing to say. It would be wrong to trust me, confidence is a lie, And even if you read something about me, it still wouldn't change it, it would not make a difference, so it doesn't matter if i tell you. You would not kow me anyway, it would just be something that you had read about me or my life. And if you really want to know me, the person I am, you have to be with me, you have to follow the steps i take, and the choices I make.


en till malin!

1. Vem är du? Så du vill att jag ska berätta vem jag är, jag har ingenting att säga.
2. Ålder: 15 snart 30? =D
3. Personlighet: Hårding, nejmen inuti mig är jag värsta mjukisen.
4. E-post: De som har den, dom har den =)
5. Stjärntecken: Oxen! Ojoj, jag är en riktig oxe.
6. Jag kommer från: Ja, jag föddes i Kalix, har vuxit upp i Haparanda, lovande?
7. Jag bor: Inomhus? (:
8. Mentalitet: haha, jaa-a du!
9. Civilstatus: Gift! åtminstone min dröm, haha.
10. Spel? Hmm. Vet inte. Harpan! HAHAHA
11. Mac eller PC? PC
12. 1024*768 eller 800*600? x'D
13. Internet Explorer eller Netscape? Explorer.
14. Din bästa egenskap: Att roa människor! Att kunna vara lugn och sansad.
15. Din sämsta egenskap: Att retas =D
16. Husdjur: Hund och bunnydog!
17. Familj: Mamma, Pappa, Storesyrran och Storebror.
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Ögonen, jag vill alltid kunna se:)
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Jaa-a du, finns en hel del, vetni? malin tänder på tänder, haha! skoja.
20. Jag sover: Ganska bra!
21. Djur jag är lik: Apan eller åsnan!
22. Tror du på något? Jo, på mig själv absolut ja!
23. Frisyr: Den jag nu har.
24. Hårfärg: Brunt.
25. Ögonfärg: Blågröna =)
26. Längd: 162 cm.
27. Vikt: Vill du verkligen veta? ;o
28. Skostorlek: 36 typ.
29. Gillar: att se oth, myspys och jag gillar mina nära o kära.
30. Ogillar: Småkryp, sånt som är orättvist, krig osv.
31. Favoritmat: Njaa, vet inte min absoluta favorit.
32. Favoritglass: Magnum mandel typ. nejmen jag vet inte
33. Favoritdessert: har ingen
34. Favoritpizza: Hm vet inte riktigt,  många är gooda =)
35. Favoritdryck: Vatten absolut
36. Gillar du godis? haha ja, gottegris nr1
37. Isåfall vilken sort? salmiak, choklad o många fler.
38. Min favoritdrink: Nja dricker inte drinkar så ofta.
39. Min favoritfilm: Bring ot on trion! =D
40. Min favoritdag: Fredag!
41. Min favoritklädesplagg: Jeans och nå t-shirtar!
42. Min favoritbok: Oj vet inte, finns massa bra! Ganska aktiv på att läsa.
43. Min favoritmusik: Nja, lyssnar på en hel del så :D
44. Min favoritlukt: Typ killparfymer, alltså dvs på killar men ändå =D
45. Min favoritblomma/planta? Liljekonvalj :)
46. Öl eller vin? Båda går, men helst öl, målar helst inte trappor! drar lärdom av min gamle vän!
47. Liknar du en kändis? Nej?
48. Senast köpta skiva: Jösses, minns knappt när de var ens!
49. Senast film på bio: Länge sen, för länge sen
50. Bästa låten i världen: Jaa-a du =)
51. Senast lästa bok: Gömda
52. Favoritförfattare: Och det tror du jag kmr på såhär? Nej!
53. Skriver du dagbok? Nej, endast blogg.
54. Bästa årstiden: Sommaren såklart
55. Älsklingsfärg: svart, grå, vit, röd =D haha.
56. Skulle aldrig ta på dig: hm, skulle iaf inte linda in mig i papper!
57. Vad ville du bli när du var liten? Veterinär
58. Blev du det? Vet ju inte ännu!
59. Brinner för: Musiken, helt lugnt! =)
60. Sportbil eller familjebil? Sportbil sku va fettcoolt (Y) men nja, familjebil!
61. Katt eller hund? Hundar lätt, katter slutar med ruggi catfighten! =(
62. Har du nån nojja? Hmm, jo det har jag väll.
63. Fobier? Spindlar, att bara se en spindel på ett avstånd är fruktansvärt.
64. Deppig eller glad? Glad som fan!
65. Politiskt insatt? Nej faktiskt inte.
66. Värdesätter du ärlighet? Klart jag gör.
67. Brukar du dra "vita lögner"? Alla gör det, svarar man nej, drog man väll en just? x'D
68. Är det ok med vita lögner? Ja, beror på i vilket sammanhang.
69. Känner du en mytoman? Jo, tomppe! nejmen GUNNAR!
70. Har du pojkvän/flickvän? flickvän absolut! HAHAHAHAHA
71. Är du kär? Ja? Antingen är man eller så inte, det är åtminstone inget man tror x'D
72. Hur tidigt stiger du upp? När jag snoooozat ett bra tag!
73. Är det bra eller dåligt? Dåligt :D
74. Vem/vilka vet mest om dig? Jaa-a mina föräldrar, sofia osv =D
75. Gillar du att slåss eller? Om en person slåss, är det för att den måste.
76. Vad har du på dig just nu? Kläder =D
77. Vad ska du göra ikväll? inatt, sova =D
78. När var du senast riktigt full? Nå minns ej.
79. Är du seriös? Ja, hyfsat.
80. Hur många väskor äger du? Flera, men använder bara en.
81. Hur många bilar har du/ din familj: 2
82. Hur många biologiska syskon har du? 2
83. Isåfall, vad heter de? Marcus och Marlene :)
84. Hur många timmar sover du per natt? 6-7 på veckodagarna, åtminstone 10 på helgerna.
85. Vem är snyggast i världen? Chad michael murray
86. Vad är du allergisk mot? Massa, orkar ej rabbla upp
87. Ska du duscha idag? INATT? njaa nej, men idag, mjoo!
88. Vad är det för veckodag? Söndag
89. Vad är det för datum idag? 23 december
90. Vad gör du nästa år? Ingen aning, njuter.
91. Är du likgiltig? Beror på vad det handlar om.
92. Hårdrock eller synth? Hårdrock
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Stan.
94. Har du utländska föräldrar? Nej
95. Gillar du att laga mat? Haha när jag känner för de då känns de som om jag gillar det =D
96. Märkeskläder eller secondhand? Märkeskläder.
97. Hur många par skor har du? typ 20!
98. Är du sexuellt frustrerad? Nej
99. Vem är snällast just nu? Sofia
100. Var har du ont? I lillfingret?

wow!

I knew that he kept all of the love he had inside of him, I still know that he never would tell anyone about his feelings. Just because he had been hurt, the love is like a pain for him, it hurts him so bad. All the girls just leaved him, all alone in this world. He never gets what he really want, it end up like always, they leave him. He even don't know what he have to do. He had promised himself that he never ever will fall in love with someone again, but he also promised that if that will be so, he would keep all the feelings for himself! And I know that, that day came. He have fell in love with some other girl now, and this girl is not like the others who had been in his life before. It is hard for him, because all he want is to spend his life with her, so just now, in this moment, where he stands, he is wondering; - would it be a mistake, like all the other times or would everything finally be ok? Would this be the first time that a girl would hold on him tight. 

But there is one more thing, this guy just wonders if it would be wrong or right, but he never, never wondering about if the girl feel the same way as he does. 

Maybe he should tell her about his feelings, maybe this would be the first of all of his relationships that's the right. Maybe this girl is the right person.  He can't find it out, if he don't try, try to make things right. He is stuck with that feeling, and he can't get rid of it. He do not even know where he stands right now. So in this moment, we have to share our feeling with the person who makes our heart beat faster and slower at the same time..


ojoj.

1. Hur gammal är du om fem år?

20 år :) 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Sofia :p 

3. Hur lång är du?

161.5 elr typ 1.62.
4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Elf, eller såg en del av Sweet home alabama också! ;p

5. Vem ringde du senast?

Sofia

6. Vem ringde dig senast?

 Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Hm, orkar ej kolla men det var nog långt!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Nja det spelar inte så stor roll!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta

10. När såg du senast din mamma?

Idag :)

11. Vilken ögonfärg har du?

Blågröna typ :)

12. När vaknade du i dag?

Nå ungefär vid två tiden
13. Vilken är din favoritjulsång?
Vet ej, typ last christmas =)

4. Vilken är din favoritplats?

Vet inte, sängen! haha, på sommarn är det på den där bryggan!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Hm, vet inte. Tammajänkkä! haha

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Jag har inte den blekaste aning om det.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Som mindre var det nog "monster" och min hemska mardröm som jag drömde om varje natt.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Den otroligt snygga bilden på min hund! Tror jag, eller något till elf filmen iofs! haha.

19. Hur stor är din säng?

120

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Nå jag har alltid på mig något! När jag sover dvs!
22. Hur många kuddar har du i sängen?

4 st.

23. Hur många landskap har du bott i?

Ett 

24. Vilka städer har du bott i?

Haparanda.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Beror ju på var jag är.  
26. Är du social?

Försöker att vara det! Inte med precis alla, de är väll med dem man känner

27. Vilken är din favoritglass?

Finns många gooooda!

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Vet inte helt säkert. haha.
29. Tycker du om kinamat?

Nog tycker jag om det :)

30. Tycker du om kaffe?

Nej usch fyfan!

31. Vad dricker du till frukost?

Det jag nu är sugen på.

32. Sover du på någon särskild sida?

Nja, mest  på högersida.
33. Kan du spela poker?

Nog kan jag!

34. Tycker du om att mysa/kela?

Nå det är ju klart!

35. Är du en beroendemänniska?

Haha don't ask me!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nej

37. Vill du ha barn?

Jo när jag är vuxen och har en man och ett stadigt liv, o många barn!

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska och finska väll.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Jag har inte ett så bra minne.
40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Det beror på, havet iaf på sommaren!

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Det jag behöver köpa!

42. Äger du dyrbara smycken?

Några iaf.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

One tree hill!

44. Kan du rulla med tungan?

På något sätt ja, men det beror på vilket sätt?

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag har ingen aning, många är så roliga, de dödar mig sakta men säkert!

46. Sover du med gosedjur?

haha nej!

47. Vad har du för ringsignal?

Smak!

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Nog har jag säkert nånstans!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Min musmatta ;o haha.

50. Flirtar du mycket?

Jag är inte ens bra på sådant (: Inte min grej!

51. Kan du byta olja på bilen?

Haha jag har inte testat.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nepp.

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Gömda

54. Läser du dagstidningen?

Ibland

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?

Klart, rockar fett! Dansar typ var vi än är!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

haha som om jag skulle ens minnas? så senil som jag är!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Hmm, låt mig tänka jo numinns jag - with eight seconds left in overtime, she's on your mind.

59. När var du i kyrkan senast?

Konfa stuffs.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Ewa och Kent säkert.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

2 nätter =)

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Hm, jag funderar. Någon gjorde något väldigt speciellt iaf =)


oh vad härligt.

hejhopp, vaknade för en liten stund sen, faktiskt så trodde jag att klockan typ var närmare nio eller tio, på morognen det vill säga! haha. men det visade sig att jag hade fel.. nu är det endast två dagar kvar till julen, och jag ser verkligen fram emot det. hursomhelst, kollade bring it on again igår, eller mer på natten, iaf. så somnade jag, pallade bara se typ 35 minuter av den, haha. och idag ska jag ta och fixa det som behövs i rummet, och det är typ bara sängen o sånt, haha. ja och så ska jag nog träffa sofia, va med henne också och en hel del annat. jaa, men en till sak jag vill säga att mina kära väninna sofia är väldigt sjuk i skallen, hålla med? haha, hon var helt sjuk inatt iaf. oh och sen är det ju såhär, att jag inte riktigt vad jag ska skriva.. om sånt hära.. haha är helt seg just nu. men nu eller nja snart så ska jag hoppa in i duschen och fixa o sånt där. hejdå!

ibland tror jag typ att jag äntligen kommit fram till det som är det rätta, men direkt när jag verkligen tror att jag insett det rätta, så visar det sig alltid att jag har fel igen. och det är ganska jobbigt, för hur ska jag någonsin veta vad som är det rätta för mig? när det varenda dumma gång visar sig vara helt fel. det kan gälla små saker men även större "problem" haha. jag visste inte vilket ord jag skulle använda där så det fick bli ett mera avancerat! nånå, hade värsta bästa drömmen inatt må jag säga, eller det var nog nu innan jag vaknade, för jag vaknade av drömmen rättare sagt. hursomhelst, jag hoppas att du ska förstå, att du ska inse det.. se den dolda sanningen nångång. för att, jag ändå vet att du klarar av det. jag ska inte behöva ens säga något, för att du ska förstå;o

image9 isn't he hot?

Då var det avklarat!

Har städat lite i mitt rum, ska fortsätta snart, ska moppa golvet o dammsuga, haha. den här dagen har varit kanon och det är så skönt med jul lov, det var på tiden må jag säga. Men ska kila iväg, fortsätter lite senare, så att jag inte missar så jätte mycket av bruce den allsmäktige!



hej hå så det kan gå, har slagit in julklapparna nu iaf, så de är överstökat. och så har jag kollat lite då och då på bruce den allsmäktige efter att jag städade mitt rum, men har samtidigt försökt att umgås med marcus och tia, eftersom att dom varit, är här. haha. ja, men nu orkar jag inte skriva så mkt mer.. iaf, skoldagen var kort, såg american pie beta house, haha fyfan vad sjuk den är, sen slutade vi efter lunch, hade typ frågesport o sen fick vi betygen, och jag blev glad! haha. idag har jag varit med sofia, väldigt trevligt. kollade på scrubs också, haha. och så har jag vart och handlat det allra sista jag behövt nu, men nu avrundar jag! sköt om er!



image7

alltså blah, den här dagen är bara för komisk!


AVSLUTA MENINGEN :
1. Jag har insett att min senaste kyss.... var en kyss, haha.
2. Jag lyssnar på.....det jag hör + musik som verkligen ger mig sinnesro. haha.
3. Jag pratar.....mycket för att jag kan prata!
4. Jag älskar/tycker om.....mina nära och kära mest av allt.
5. Min bästa vän(ner) är.....helt underbara och rara.
6. Min första riktiga kyss....kvävde nästan mig, det var hemskt.
8. Jag avskyr när folk frågar.... alldeles för onördiga och dumma frågor, haha.
9. Kärlek är...alldeles för underbart, absolut! kärlek åt alla! nu!
11. Någonstans, tänker någon på...mig någongång? bra självförtroende? men det är väll helt korrekt tror jag.
12. Jag kommer alltid att....vara den jag är, that's me, you can't change the one i'm used to be.
13. Jag är hemligt förälskad i....haha ingen, håller inte sådant hemligt, men talar ju inte om om ingen frågar heller?
14. Sist jag grät var....nyligen iaf till ett jätte sorgligt program! ;o
15. Min mobiltelefon är...en mobiltelefon
16. När jag vaknar på morgonen....undrar jag vad klockan är, o vill helst bara mysa under täcket.
17. Innan jag går och lägger mig....tänker jag en hel del på vissa personer :)
18. Just nu tänker jag på....dessa grejer, och på lite annat o andra personer.
19. Bebisar är...urgulliga, hur söta som helst :)
20. Idag ska jag.... se nå program på tvn, sitta hära och nöta tbordet, o så sova.
21. I kväll ska jag... sitta här bl.a!
22. I morgon kommer jag.... att njuta av att lovet börjar, och så kommer jag att leva livet ut :D
23. Jag vill verkligen...du ska förstå, inse faktum :) det skulle lätta på det jag känner, om du ändå gjorde de :)
24. Innan jag lägger mig tänker jag på... några personer iaf, haha :)
25. Den personen jag oftast har i mina tankar är... den person som verkligen gör mig glad! :)
26. Jag önskar... att DU kunde förstå mig :) Jag önskar att du kände mig, den jag är, den jag kmr att vara.
27. Jag vill aldrig.... mista dig, dig eller dig, helt enkelt mina nära o kära.
28. Jag är intresserad av.... en hel del faktiskt :)
29. Jag skulle kunna.. sjunka genom jorden o komma upp när du märkt det, haha.
30. Jag drömmer om... hemska drömmar framför ett mål!
31. Det roligaste idag har varit... smygtittarn, tjuvlyssnarn^^ hahahaha.
32. Lyckligaste ögonblicket.. är nog när jag är vuxen, när jag står framför altaret o ger ett löfte till den jag nu gifter mig med, och när jag får barn, och ser dem växa upp..
33. Det värsta som skulle kunna hända.. är att ngn går bort, det har ju iofs redan hänt ;o en av de värsta.
34. Jag tycker om att.. sjunga bland annat, och att ha skoj!
35. Jag är sugen på... att se oth från början o massa myspys.

-han ser bra ut! ... var bor han? - hahaha ='D


what a wonderful world.

hejhopp sitter i skolan just nu, haha, hjälper sofia med hennes blogg,eller nu har jag nog hjälpt henne klart iaf, har typ julbord idag och sen slutar vi, ska iaf till stan en sväng nångång idag, o umgås med sofia ;p haha. menmen, nu är det väll bara o vänta tills klockan blir elva x'D

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: bra humör iaf :D
Favoritgodis: ingen speciell favorit ;p
Är det nåt du absolut inte äter: Champinjoner, svamp hursomhelst o sånt dära x'D
Kläder just nu: nå jo, har ju kläder på mig
Musik just nu:  hör  musik fr sofias bunnyspel
Vad sa du senast: haha eller nå ;p
Favorit-hangout: ingen aning ;p
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: svår fråga
Fisk eller badkruka: nå beror på, olika fr dag till dag
Saft eller alkohol: saaaft! haha :) alkohol går.
Längd och vikt: Är typ 161.5 - 1.62 iaf, o vikt, de vill ni inte veta x'D o jag vet inte sj just nu
Hur många kuddar sover du med: två
Favoritväder: soligt, varmt.. :)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: båten, vänner o telefon såklart
Spelar du nåt instrument: neppp :)
Morgon- eller nattmänniska:  nuförtiden är jag mer morgonpigg, hahaha.
Sparare eller slösare: tkr om o slösa, men just nu sparar jag, hårt!
Vem är viktigast för dig: familj, vänner o mina nära o kära.
Bästa film: ja kommer inte på, typ bring it on trion!
Tror på liv på andra planeter: haha knappast :|
Kommer du ihåg din första kärlek: joo
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner:  Nej inte vad jag tror :o
Tror du på mirakel: Haha klart, sker alltid nå mirakel
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: klart jag tror, beror fr person till person
Ser du dig själv som tolerant mot andra: det skulle vara en ära, haha.
Ser du på kärleken som ett misstag: men nej, absolut inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor:  många säkert.
Bio eller promenad: båda
Är du kittlig: så in i fanken
Stjärntecken? Oxen, haha.
Rädd för insekter? aohm, jo, speciellt spindlar.
Äckligaste insekten: SPINDLAR!!!
Största svaghet: en hel del faktiskt
Det här är jag bra på:  prata :o
Bästa bok? är osäker finns många bra
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? typ böja tid o rum elr kunna läka mig direkt :)
Vad vill du jobba som? veterinär, sjuksköterska/läkare vet ej :D
Chips, morötter eller godis? chips eller godis väll
Pizza eller hamburgare? nå hm, pizza :)
Skriver du dagbok? haha, blogg!
Har du nån flickvän/pojkvän? Alltid, haha nej men ja ;D
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har piercingar, men vill ha en tatuering men vet int.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m) halvstökigt, haha.
Gungar du på stolen? joo, orkar inte sitta still för de mesta.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? hur ska jag veta det? säkert
Vilken hand håller du gaffeln i? njaa de är faktiskt olika, varierar.
Hur är din drömtjej/kille? the best man in this history
Hur många syskon har du? två :)
Vad är du mest rädd för? en hel del
Är du rädd för blod? nej inte rädd direkt
Saltar du på maten? häner väll
Gillar du att sjunga? japp, haha
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? inget, mens ka nog börja np elr op, vll iaf
Anser du att du är stark? som fan, stark som en oxe, nejmen
Brukar du sola? Det är skönt, såklart
Vad gör du om du får hicka? Haha dampar, de är annoying.
Röker du? Nej
Snusar du? Jaa, men väldigt lite.
Använder du knark? Kommer aldrig ens på tal.
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? hahaha alltid

fortsätter o berätta om min dag senare väll.

namnam :)

image3



hej, igen.. nu tänkte jag fortsätta lite på min dag, haha slutade efter jullunchen, det var faktiskt mkt trevligt må jag säga, vi satt där och snackade om dittan och dattan, och skrattade, hade helt enkelt det roligt. jo men efter ett bra tag märkte vi att vi var dom enda kvar där, så då pallrade vi iväg oss med en massa fototagningar på oss, haha. kollade bring it on trean igen i skolan för typ hundrade gången, den är så rolig, den är så bra, Bring it on, white girl! säger jag bara. - Can i cut here? hahaha! nej nog får man skratta åt den. vissa är ju bara för korkade ;p nå jo hursomhelst, efter lucngen gick jag hem med nora, och så skildes vi åt utanför här haha. sen bestämde jag mig för att fixa igång en sak.. jag vill ha julafton, jag har bestämt mig att jag inte vill ha mobilen nu, utan på julafton. Det är jätte mysigt med jul, jag älskar julpynt, okej inte överdrivet mkt men iaf, det ger en sådan härlig julstämning. Alla verkar vara så lyckliga, jag längtar verkligen till helgen för det ska bli så skönt att få luta sig tillbaka och ta det lugnt, pusta ut. Eftersom att denna termin nästan kört slut på mig, nog för att det alltid finns lite mer och ta i med men. Jag har väll inte önskat mig så mkt i julklapp, en mobil som jag behövde och i övrigt brukar det alltid vara pengar eftersom att jag inte riktigt har något speciellt jag önskar mig, haha. det är så svårt nuförtiden, man önskar väll sig ingenting, men man vet att de här människorna inte ger sig förrän jag sagt att jag önskar mig något. haha. Jag minns hur det var när man var liten, det var så annorlunda, helt underbart. Haha, man önskade sig en massa, man skrev önskelistor, som innehöll jätte många olika saker. Och framförallt så väntade man med all glädje på tomten, haha. Men varje gång jag såg tomten grät jag nog lika mycket av rädsla. Fast det var bara några år då, när jag var som minst, men till sist gick det bra. Idag kommer min bror hem, och det ser jag väldigt mycket fram emot. Någon dag ska man fara hem till honom och Tia, hade planerat och bara mysa vid tv-soffan se nå filmer och allmänt umgås med varandra, för det har inte funnits så mycket tid för sådant nu när han jobbat så mycket i Norge, har faktiskt saknat honom jätte mycket. Hoppas att han kommer förbi idag eller imorgon iaf. Eller det gör han ju. Jag vill ha jul, jag älskar verkligen julen, den gör mig så extremt glad. Jag känner mig så full av liv och full av energi, men samtidigt stressad just såhär före. Men man får försöka att koppla av. Har funderingar på att åka till Luleå med Sofia när hon kommer hem från parka, någon gång i början av Januari. Idag ska jag inte göra så mycket, har faktiskt inte planerat något speciellt förutom att umgås med Sofia och hjälpa mamma och slå in lite julklappar.. Och så måste jag ju till stan en sväng och hämta en sak kom jag på. Nåväl, Ha en riktigt trevlig jul! With love..

image5

blah på dig.

hej just nu sitter jag i skolan och tar det lugnt, har typ tråkigt, funderar på att dra hem redan efter lunch, har så förbaskat ont i magen, snart får jag ett raseriutbrott! haha. hursomhelst. har kollat på youtube, spanat in chris, fyfan vad sjuk han är, seriöst. o nyheterna är att jamie lynn, britneys syrra ska ha barn, haha. this world is crazy!

men iaf. fortsätter nog skriva senare, hey-oh!



hej igen, ja min skoldag fortsatte helt.. lugnt faktiskt! fortsatte med lunch vill jag säga, haha men ja, så var det, kom från toan tog mat satte mig ner bland mina vänner, knuffade iväg vattenkannan till erica så att jag höll på o välta ner allt, o så fortsatte de.. tuomas reste sig så hastigt upp så att stolen flög, o i samma veva som den föll mot golvet gick brandalarmet igång, jaja ingen reagerade trots det irriterande tjutande ljudet, o så kommer lärarna o säger att vi fan måste ut. haha, så står vi ute i kylan, bittra.. fick ju inte ens äta! haha. hursomhelst, efter en lång tid kom brandbilen, o så kom brandmannen, väldigt förbannad, de var ngn som sattit igång alarmet jävla trögskalle, tack vare den personen frös jag/vi nästan ihjäl. haha. hursomhelst, efter lunch vare filmdags, två olika, man fick se den man nu ville, jag for o kollade american ganster med nora, den var faktiskt bra! ;> tkr jag.. enligt min åsikt! ja, fast han är en riktig badboy! hejhej, nu ska jag göra nå annat.

ojoj :)

image3

Hot, hotter, the hottest :)

image2

hello!

haha jag har lust och skriva här igen litet. var på mitt utvecklingssamtal eller va de nu heter, de var helt okej, med massa skryt! hahahaha. så tiden gick väldigt fort, tog sådär en kvart. jajamen, fick veta vad mats gett mig i betyg i gymnastiken, haha. o jo jag är nöjd över betygen. på vägen dit så fick jag syn på en död katt vid vägkanten, och jag tyckte så fruktansvärt synd om den så när vi for hem, så bad jag mamma stanna så sprang jag o kolla på den, men den hade inget halsband, det var hemskt, inte för att den hade öppna sår, men den har troligen fått en kraftig smäll av en bil eller något :| stackars kisse! och ursäkta, men jag har ett hjärte stort hjärta för djur! jag är en djurvän och that's me och så kommer jag vara. jag tycker jätte synd om den, tanken om den ger mig en klump i halsen!
jaa, men snart är det dags för min överraskning! jippi vad roligt, eller så verkligen inte, jag anar ju, helt enkelt jag vet vad som väntar mig där ute i världen, av sofia! men nu ska jag avrunda och bege mig.

I'm here, I'm ready!

hej och hå, nu har jag äntligen lyckats göra det jag tänkt göra ett bra tag nu, skapa en ny blogg, eftersom att min förra blogg bara försvann sådär, poff hejs väck! helt hemskt, nejmen eftersom att jag tyckte att det var en katastrof eftersom att mina ord kretsade tydligen kring den, så skapade jag en ny! haha. snart är det jul och det ska bli roligt, hoppas att jag inte åker på någon sjuka nu, hatar sådant. jag fick veta vad jag skulle få i betyg i vissa ämnen, idag. och jag blev nöjd må jag säga, mycket mycket nöjd. och just nu känner jag mig extremt sugen på att se one tree hill, från första säsongen, mysigt värre. varför skulle jag inte vilja se chad? oh, ja du. nå men hursomhelst, har en hel del för mig just nu, så ska sluta skriva! men jag lovar att börja vara aktiv av mig, heja malin!

RSS 2.0