Don't look back, what's there..

makes no sense anyway.God dag, Nu började det efterlängtade lovet!
Det som är mest positivt är att vi bara har typ 1 och en halv vecka skola sen, och så får vi lov igen. Eftersom att de blir en del prov o sånt där emellan. Jag är svin mätt ännu, och jag gjorde just klart engelska uppgifter ;-) wiho! Så nu slipper jag hålla på under lovet med engelskan, elr egentligen har jag en till sak kvar men ska göra det när jag har den där sista engelska lektionen (!) japp, jösses, måste pluggga till biologi och religion, och massa.
Jösses människor.. JAG KOM PÅ ATT JAG MÅSTE GÖRA NÅGRA FRÅGOR I BIOLOGIN! men typ endast 6 frågor, elr alltså svara på dem såklart men iaf. Sen kan jag börja pusta ut.. Skriver med ERICA, för att hon loggade in, imorgon kommer hon hem, AAAAAH sötnos. men det är smått synd om henne ;----(
Idag, eller lite senare ska jag fa och köpa karra, mums mums! Jag har typ ändå bara knarkat halstabletter den senaste tiden, eller nja, anledning! Men ha det bra, sen bär det av till V! ;--)


HEJDÅ (: med kärlek.
o vet du vad? det skulle definitivt inte störa mig ett dugg att ha dig i mitt liv.. det skulle bara liksom vara så lovande!

Predict what?

image24God kväll bloggen!
Somsagt så har jag redan skrivit något inlägg idag, så jag skriver ännu ett till,
men det kan ju inte skada egentligen, eftersom att jag verkligen har lust med
att skriva här nu... Hursomhelst,
jag har funderat över att ändra min sidlayout, men jag har som inte någon
ork med att göra ett försök med att få den ändrad ännu, men det ska ju
ske någon dag.
Jag har skrivit klart en recension för en stund sen, ska nog ta och skriva
nästa imorgon, måste hinna göra  mina engelska uppgifter också, och
så måste jag ju såklart plugga till religion och biologi proven, mkt viktigt.
En sådan fin bild jag valt här ovan, den är nästan bara för gullig, men jo
samtidigt är den smått sorglig, haha, stackar sötnos.
Och min rubrik har inget samband med det jag skriver nu, och det har den
inte heller för det mesta iaf, nångång kanske?
Det med att lägga märke till alla, är otroligt svårt för de flesta, men det är
väll helt vanligt det med antar jag iaf. Hursomhelst, har suttit här en stund
och funderat kring det där med att 'släppa in någon inpå livet',
ja ni förstår nog gott och väl vad jag menar, så det jag vill få ut av det
hela, det jag vill få sagt, eller 'skrivet' är att det är svårt att släppa in någon
inpå livet, när man släppt taget om en hel massa. Jag tror inte, eller
jag önskar att jag inte hade börjat med att släppa dig inpå livet, för då skulle
inte saker kännas lika besvärliga just nu.. Du kom så plötsligt, jösses
jag hinner knappt inse vad jag håller på med, hursomhelst.. Så tror jag
att jag vunnit en hel del, men på något sätt så har jag ändå förlorat
mycket mera, och jag begär ingenting nåmer, jag ger upp. Ikväll ska jag
nog bara slappa, ska duscha snart, elr så ska jag basta, för jag fryser..
Sen ska jag nog  läsa lite, och ja, har sovmorgon imorgon, sen skridskor!
Hejdå, with love..

Oh boy.

TJOHO! har spanat runt här på olika hemsidor, ganska så nice!
Var in på någon sida och såg en sån där jätte fin blus, men iaf.
Imorgon börjat det efterlängtade lovet, o imorgon är en alldeles speciell dag.

hejdå!jag måste också nämna att jag längtar till sommaren som bara den.
jag börjar bli less på att ha vinter nu, och har fått nog. vill ha sol, värme, sommar helt enkelt.

image23

Just about now.

oh baby, i hope you gonna be the one that will save me!


Hallå, slutade vid tre tiden idag. Började 08.10, hade no fram till lunchen, eller ja, biologi osv, men hursomhelst. gjorde en massa såna där tester där man verkligen fick anstränga hjärnan, seriöst. Man höll typ på att få hjärnsläpp så fort man försökte anstränga sig in i det sista. Efter lunchen hade vi samhällskunskap, o sen hade vi matteprovet, vilket gick sådär? har ingen aning, men några fel hade jag väll alltid!
Snart kommer vi att ha prov i religion och biologi, så de blir o läsa en hel del till det. Och snart har vi lov, jag längtar. Vill göööra massor! Nu ska jag avrunda, ha det bra. med kärlek!


Imorgon! (: jag längtar!


still asking, when will it end?

Boy, out of my mind. Walk out of my life, just like you suddenly came into it.


God kväll, jag är trött. Klockan 9 börjar Greys, så jag ska se det iaf.
Och jag tänker inte missa det hursomhelst.  Hade no i skolan idag, biologi! Och det är faktiskt väldigt intressant måste jag säga. Imorgon har vi förresten matte prov, hoppas det går bra, matte är kul men rätt klurigt ibland, fast våra lektioner har liksom, fastnat. eller en hel del har börjat fastna i hjärnan (vilket är vanligt men) ja.
Och så har vi våran långa so lektion, samhällskunskap (vilket också är intressant). Jag har inte så mycket nåmer kvar att göra, fyra engelska uppgifter, tar alltid en i taget och så två böcker kvar att läsa. Men det går snabbt.
Snart har vi lov, det ska bli skönt. Jösses, jag kan knappt tala om hur sårad jag blev, jösses. Men det spelar somsagt ingen roll, det hör inte riktigt hit. (orkar inte skriva om något sådant, eller alltså detaljerat så) Hejdå.No one's gonna love you more than I do?
I'm not scared because you're holding my what......

I can't turn out how I feel.

God dag, känner mig smått sjuk. Det känns som om jag ska bli sjuk, jag som försöker undvika allt sånt där nu, eller har lyckats hålla mig något så kry nu under senaste tiden och det har varit så otroligt skönt.
Och jag är less, du förstår inte, och du kommer inte att förstå desto mer heller. Även om jag önskar att du gjorde det, men jag kan bara inte förklara för dig, så du kan fortsätta med att såra mig, för en dag.. Kommer jag att kunna göra något jätte fint för dig..


Om du bara visste, det blir bara så fel! Du kan bara ge dig av, jag orkar inte.


hejdå.


Vad är kärlek?

...När Simba återväner i Lejonkungen! (såklart!)


Vem tänkte inte på det? Ja hursomhelst. Sitter här i skolan i datasalen och ska snart ta tag i mina arbeten, har elevens val. Ska göra klart mitt jew projekt, och sen ska jag skriva om typ någon cooling, sen ska jag göra mitt FP, i engelskan och sånt där. Har en sen dag idag, får se vad jag hittar på efter skolan. Ska nog göra lite repetitions uppgifter i engelskan eller något. Ha det bra.


Snart är det lov, o efter det är det inte länge kvar tills vi får påsklov, och efter det har vi inte lång tid kvar i skolan och sen är det sommarlov! Ge mig sommar, vintern suger kraften ur mig.


SÖTNOS! hehehehe, kiss me goodbye.

For all those times..

Hej igen!

Jag tycker visst verkligen om att blogga, okej det är inte hela sanningen det. Så roligt är det inte, men jag driver tiden med att blogga. Jag var lite rädd för att bli sjuk här tidigare, men faktum är att jag mår helt bra. Egentligen jätte bra, bortsett från att jag är trött såklart. Har legat och läst, läst och läst. Kollade på D-C idag osv.
Gjorde klart min fjärde recension, eller har en till sak jag måste göra med den men det tar inte så lång tid. Ska förmodligen göra min femte imorgon eftersom att jag behöver ett sådant där papper. Nu tar det nog inte så jätte länge nåmer och få sina uppgifter gjorda! Idag är det GG, så det blir att se det, och så ska jag nog glo House. Om jag orkar, kan ju hända att jag somnar. Men ha det bra iaf!


Du är får långt borta, och ju mer jag försöker att nå dig, desto längre driver du ifrån mig.


Don't take anyone for granted.

Cus one day if your loosin' that person, you might not have the chance to explain how you're feelin'.


God dag alla människor!
Började halv nie idag, hade somsagt den där ute dagen som vi tillbringade i tammajänkkä. Sofia och Tomppe kom förbi mig på morgonen och så promenerade vi, eller jag åkte ju skidor eftersom att vi sku åka ifall vi hade skidor, o för att jag ändå hade ett par som jag ändå inte använt på  länge! Ja, sen så var Emilia där, och hon hade med sig skidor så jag åkte där i skogen tillsammans med henne. Det kändes som en evighet innan vi kom fram till den där platsen vars vi skulle rasta! Vi typ hade nå "övningar" om första hjälpen och det där. Och så vandrade jag, tomppe, sofia och emilia ut i skogen för att värma upp oss, kollade runt där, och jösses det var jätte fint där, fint väder och allt! Såg sådär vackert ut på ett ställe, haha.
Sen var det dags för lunch och så satt vi där och chillade, dampade lite tillsammans med Gunnar för att han är störd! "MAATS! Gunnar vill... ha en hamburgare".. Haha stackarn, nog för att han spöade mig mest, även fast jag höll mig till sanningen. Och när klockan var någonting så var det dags att bege sig hemåt, åkte skidor tillbaka med Emilia, men hemvägen gick betydlgit mycket fortare, men vi var typ helt slut båda två. Kom hem nångång före ett iaf, hoppade in i duschen för att det var det jag behövde mest av allt! Skönt! Och så har jag suttit här en stund, och msn vill inte fungera för mig. Ska nog ta och läsa någon bok eller något här snart. Ha det bra!strangely

It's not familiar to me. You know'd my heart, but still you want to break it.
What happend to you, stranger?

HAN ÄR SÖT!
God kväll. Har segat mig fram under denna kväll. Imorgon har vi ute dag, friluftsdag helt enkelt. Hoppas vädret är bra, orkar inte om det är skit kallt eller någonting. Kommer väll vara en hel del snö där vi lär vara men ja. Ska dra och sova nu, behöver verkligen sömn! God natt.


stop calling me, 'cus it makes no sense for you.

The otherside..

I'm holding on to what I have. Just turn around, don't look back.


Hej hopp, jag skriver mitt andra inlägg för idag, och jag har verkligen inga gränser när det gäller att skriva i min käraste blogg! Jag menar, det är en skiit kort stund sen jag skrev det förra, men har bara lust och skriva lite nu innan jag ska börja läsa.

Jösses, Erica är i Västerås nu, eller det har hon ju redan varit sen igår, men ändå! Så hon är sådär långt borta ifrån mig nu, så det är inte precis några hundra meter bort till henne, men hon kommer hem på fredag? tror jag iaf! Men vet inte exakt när. Jag börjar sakna henne, för hon är så social, och hon är så bra! Imorgon har vi ute dag i skolan, jösses, vet inte riktigt hur jag ska palla det men. Får ta mig till tammajänkkä på något sätt, alltså menar ju såklart att jag ska gå dit, men vet inte hur jag ska ha någon ork att ge mig ut i 'vildmarken'.
Hursomhelst så åker min kära vän Nora utomlands, och hon kommer vara ännu längre bort ifrån mig än vad Erica är, typ på andra sidan jordklotet, nah! Hon kommer hursomhelst vara i Thailand, och jag kommer sakna henne med för att jag inte lär se henne på minst två hela veckor!

Ah, alla åker bort överallt. Jag funderar också på att hoppa på någonting jag kan färdas med iaf, helt seriöst. Men saken är den att jag inte riktigt vet vart jag vill ta vägen just nu, men bort från Haparanda ett tag iaf, nu när vi ändå har lov så skulle det passa mig utmärkt. Det blir förresten inte heller någon Kuusamo ihelg, ja och allt pågrund av att det var så få som skulle åka dit, men whatever? Finns väll annat jag kan göra. Som t.ex så har vi tänkt ha en mysig filmkväll, och bara ta det lugnt med folk. Bl.a Tomppe, Kristoffer, Li, Linnea, Sofia? och jag, men sen får man se vad som sker mer. Någonting kuligt borde vi iaf hitta på tillsammans. Li gav förslaget att vi skulle ta och komma och hälsa på hos henne? Sa Tomppe. Men efter många om och men tyckte vi att det borde vara mest lämpligt om alla kom till Tomppe, och jag måste då hålla med då! Haha t.o.m Matti ska bort, till (Vierumäki) tror jag att det iaf hette! Nu är det endast fyra skoldagar kvar tills vi får lov, efterlängtade lov! Nu loggade Erica in! Och det är positivt, betyder att hon fortfarande är vid liv där borta i v-ås! Snälla kom hem snart. Och nu fick jag veta att hon först kommer hem på Lördag så det blir en extra dag än vad jag trodde!

Sofia är förresten ganska så gullig av sig, för att hon är så trög ibland, en äkta trögboll, men är det inte sött när man är trög? jo alldeles för, men jag måste hålla med om att hon kan vara 'riktigt smart' okej nu kanske jag tog i lite! Nejmen helt seriöst så är hon smartare än vad vissa tror, som t.ec Gunnar, för egentligen är det han som är den osmarta av dem två, men han är bara inte mån om det. Hursomhelst, och med tanke på det så har Elias åkt hem redan för över två timmar sedan, vilket betyder att han är hemma redan. Och sist jag träffade honom före det här var innan sommarlovet, och nästa gång jag träffar honom är säkert före sommarlovet, just före nångång, och det är ju skit länge, borde hoppa på bussen för nu börjar jag ju nästan sakna honom redan! Jag är ingen gnäll spik, men det är faktiskt tråkigt att vi ses så sällan! Åh, iaf. HA DET BRA!du är underbar.

Suddenly it's like we've found it.

Just nu: Electric Light Orchestra - I can't get it out of my head


God dag mina damer och herrar!
Dagen började med att jag hade otroligt svårt med att stiga upp, kände mig alldeles för seg men jag lyckades hursomhelst ta mig upp ur sängen på något sätt. Fick den bästa starten på morgonen, med att min kära mor nästan skrämde livet ur mig, haha. Sen så hade vi skola, började med matte. Ja ni, matte en måndag morgon, känns som att hjärnan fortfarande sover eller något, (oftast) men idag hade jag ork och 'träna' lite, gjorde repetitionsblad och testblad så ja. Hade syslöjd i skolan så jag kunde fortsätta med min klänning, jag vill få den klar, ska nog välja syslöjd som elevens val sen om det går. Sen traskade jag iväg till Ikea tillsammans med Sofia för att träffa Elias! Han var här med sin mor och syskon osvosv. Gick runt där ett tag och så, sen så inträffade Elias värsta mardröm typ, han blev lämnad i Haparanda av dem. Okej, han skulle ju åka buss hem, så följde vi med honom till busstation osv, ja sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Men ha det bra!


BOY! damn, you look nice.

i don't care, we don't care.

aaaah! jag blir tokig!
'

god kväll alla människor! somsagt har jag vart och kollat på b-juniorernas match mot Boden idag! Asplöven vann hursomhelst med 6-3 (rätta om jag har fel!) för jag har väldigt dåligt minne, för jag kan vara helt borta ibland under matcherna. men det är iaf som jag minns det. det var en ganska trevlig match, dom spelade bra tycker jag faktiskt, och fighten var ju king, den var fan helt enkelt kingigast på länge, jösses. ikväll ska jag göra klart en uppgift till engelskan och så ska jag läsa så jag snart får skriva min hjärde recension, sen ska jag nog sova.
Imorgon är det skola, wow. Och jag vet inte om det blir nå Kuusamo. Men ha det bra.


BOY! I could love you forever.

Can we have it now?

oh shit!


god dag, ska dra iväg till kuben om några minuter, b-jun har ju match mot boden som jag redan skrivit om. Asplöven förlorade mot Östersund, synd! Abbe och Kall hade inte varit med där. Iaf, det är snöoväder ute och jag har som ingen lust alls att promenera till kuben, men visst, jag lär ju ändå inte dö dit ut,så farligt kan det inte vara. Men ha det bra!


could you be the one for me?

sometimes dreams do come true!

Just nu: Liz Phair - Perfect world


hej hallå! jag har vaknat ganska tidigt med tanke på att jag la mig ganska så sent igår? minns inte riktigt när jag la mig för att sova men iaf. har typ segat mig fram nu under morgonen. var på provincia med sofia, nora, emilia och dem där. ganska så trevligt, det trevliga var ju att man träffade alla sina vänner. iaf, hade ganska så ont i huvudet när jag kom hem, och öronen, eller var typ halvt döv kan man säga. fast nu känner jag mig lite bättre iaf, förutom att jag igen håller på att bli sjuk! har ont i halsen, och när jag vaknade hade jag rätt så ont i ena örat.
Vidare! Idag ska jag iaf dra och kolla på b-juns match mot Boden tillsammans med Sofia, sen vet jag då inte vad jag ska hitta på. Men ha det bra!


booooy, you're cute.

You're not the highway!

Yeah yeah yeah!


God morgon alla människor!
Med tanke på den här tiden en lördagsmorgon är jag väll ganska så morgonpigg antar jag, haha. Nejmen jag har faktiskt redan stigit upp före 10. Jag kunde helt enkelt inte somna igen, jag kände mig alldeles för pigg, så jag antar att det inte är till någon skada då, det betyder nog bara att jag fått tillräckligt med sömn inatt vilket är bra, för jag har inte sovit så bra under den senaste tiden. Nå iaf, idag spelar A-laget mot Östersund (borta).. Hoppas det går bra! Jag håller på att fixa mig lite smått nu, ska fixa mig klart alldeles snart eftersom att jag ska dra iväg med Sofia till kuben och glo nå hockeymatcher. Hjälp! Min mage kurrar! Haha, intressant fakta. Nejmen, sen kanske vi skulle dra till provincia, men man får se hur det blir med den saken. Jag ska iaf dra nu och få i mig lite mat, och sen ska jag ut, så ha det bra! med kärlek!

oh!
damn he's cute!

Everything's gonna be just fine.

you said that love goes anywhere


God kväll! Somsagt så var jag och kollade olika hockey matcher tillsammans med Sofia och Erica idag. Eller ja, på kvällen var jag där med Sofia endast, eftersom att Erica var ute någonstans tillsammans med Felix! Jösses, Erica berättade just vad kostet hade sagt till felix när dom hade fått förbi dem, haha fyfan vad sjukt! Ja, och jag fryser som fan nu, tidigare tyckte jag det var skit varmt här inne, och nu helt plötsligt fryser jag nästan som ett psyk. Jag vill se någon film med någon! (anledning, tråkigt att se ensam ibland!) Jag vet inte riktigt vilken film jag ska se, men ah, vill se film med någon nu! Jo men ska välja ut någon bra snart iaf. Sen ska jag hoppa i säng och typ värma mig under täcket, innan jag dör av köldskador. Jag och Sofia har haft problem kört typ: Öga-hand koordinaiton! Och det var ju lyckat det med, med isklimpar/snöklimpar iofs. Man var ju rädd att de sku gå sönder så fort de nuddade vid en. Hursomhelst, när vi skulle gå och värma oss i fiket så var det någon som försökte snappa åt sig mina nycklar från min ficka, nej inte direkt. Men någon började att dra i der där bandet, jag blev seriöst skraj (även om det också var för att skrämmas!) Och ja. Jag trodde aldrig att Höga Kusten skulle vinna över Östersund först. Eftersom att Östersund tog ledningen med 2-0 efter bara några minuter under första perioden! Men jah, Höga kusten vann typ med 7-2 elr 8-2 och det var bra! (Hockey är roligt att kolla på, mycket intressant och ja, spännande helt enkelt!) Iaf, imorgon ska jag nog se någon match och så har jag funderat på det här med provincia men nja! Ska iaf ta farväl av kära Erica, vilket jag gnatat om nu ett tag! Nej, nu ska jag avrunda. Börjar bli tokig på att bland annat veta av att gunnar fortfarande har "gud" i skallen 24/7, och kärleken/hatet fr gud, öh av en berörning! (skit samma, hoppas ni fattar att jag är sarkastisk) men ha det bra, trevlig helg! med kärlek.sweeeet-y


Now it's forever gone!

wow, wow, wow! he greets me everyday!

Har vart på kuben och kolla olika matcher tillsammans med Sofia och Erica. Ganska så trevligt. Ska ut med Sofia snart, och imorgon ska jag ta farväl av Erica, ett måste! Iaf, för hon skulle typ umgås med Felix idag! Iaf, men ha det så bra!

Fredag, härliga fredag!

Just nu: Jimmy Eat World - Futures


Fredag, jösses vad skönt det är och veta att man får sova ut de två kommande dagarna, jag tycker så mycket om helgen. Har typ sett fram emot den här helgen rätt så mycket nu. Och nu är den äntligen här iaf! Vi hade ju somsagt "skridskor " idag, nej det där var inte sant direkt men. Började vid 9, hade musik i typ 30 minuter och så promenerade vi iväg till kuben för att åka skridskor under gymnastiken, men nej det gick inte. Så sa våran lärare att vi får göra vad vi vill helt enkelt, så jag och Sofia stannade på kuben, orkade ju inte traska tillbaka direkt i snöovädret! A-lags människorna var och packade inför deras resa till Östersund, inför morgondagens match helt enkelt! Jag hoppas att dom vinner, heja! Sen så kom det en massa kids från Skellefteå, Kiruna och Modo dit. Japp, sen så fick vi nog efter att vi suttit där ett bra tag, och då drog vi iväg till skolan för att käka lunch! Efter lunchen skulle vi ha språkval, men lektionen varadae endast i typ 5 minuter, fick bara veta vad som väntar oss, under nästa lektion! Ja, det var verkligen skönt att få sluta så tidigt. Hinner inte ha någon språkvals lektion innan lovet, har någon speciell dag på tisdag, och nästa fredag tar man ledigt! Sen har man det underbara lovet framför sig. Jag ska försöka få klart två recensioner under helgen, om inte fler. Och så ska jag göra klar alla engelska uppgifter jag har kvar att göra! Ska försöka få dem klart innan lovet. Och så har jag ju bara matte provet som ligger och trycker, vi har det nästa torsdag, hoppas jag klarar det! Ja jag tror iaf att jag äntligen bestämt mig för att åka bort till Kuusamo, för det skulle vara så skönt att komma bort från Haparanda en stund.

Jag har inga direkta planer inför den här helgen. Mer än att jag ska umgås med Sofia idag, alltså varje helg är väll en hockeyhelg? Ungefär så ja. Erica åker redan imorgon och jag har inte hunnit ta farväl av henne vilket inte är roligt, måste hinna träffa henne innan hon åker! Och ja snart åker Nora också, men henne hinner jag lugnt träffa, och det är bra! Jag hade funderat på att dra till provincia, men nu vet jag inte längre. Alltså ja? Jag vill som bara slappa, nejmen. Jösses, vissa låtar får en verkligen och tänka på en hel massa! Alltså vissa låtar får en att bli så glad, och vissa gör en deprimerad. Jag vet jag byter "samtalsämne" rätt ofta. För jag sitter ju inte direkt och samtalar nu nej, men iaf. På lördag ska jag dra och kolla match än en gång, haha.

Något som är ganska positivt enligt mig är att jag inte är sjuk, eller att jag inte lyckats dra på mig en influensa eller något annat. Trots att jag haft ont i örat och så, jag känner mig rätt frisk idag och ja. Har inte känt någonting i varken örat eller halsen nu så, det bådar då gott iaf. Vädret där ute börjar att klarna sig, det snöar inte lika mycket som tidigare, och det är verkligen tur det. Ska nog börja bege mig ut nu, innan ett "snöoväder" drar över igen. Men ha det så bra, och ja, hoppas att NI har en trevlig helg. Med kärlek


Take my hand and learn me how to live again.

Clarity!

God morgon eller vad jag nu ska säga! Hade 'sovmorgon' idag! Inte sådär jätte länge men ändå! Jag trodde seriöst att jag aldrig skulle orka stiga upp idag, men jo visst orkade jag! Faktum var att jag var ganska pigg när jag vaknade och jag blev förvånad! Nu är jag i skolan, håller på med ett arbete som ska lämnas in snart, ett musik arbete! Tomppe och Sofia sitter här bakom mig och dampar, vet inte riktigt varför. Ska snart promenera till kuben, har gymnastik så jag valde att åka skridskor istället för att dra till Aspen! För det är jätte roligt tycker jag iaf. Jag hoppas det ska bli bättre väder, så jobbigt när det snöar såhär. Orkar knappt ta mig fram på gatorna för att dom inte ens kan ploga vägarna, det är skit irriterande! Plogen nästa! Men nu ska jag börja avrunda, har redan avslutat mitt arbete och det börjar bli dags att traska iväg till the cube! Men ni får ta och ha det bra! Med kärlek!


Söööööötnos!
jag blir tokig (:


It's not your fault.

Vad har jag gjort dig, för att förtjäna det här? Förlåt mig, om det var något jag gjorde fel!
I miss you, i miss you, i miss you! I just want to hear your voice again, I want to hear your laugh. I want you to learn me how to breathe again.


Tredje blogginlägget för idag tror jag! Om jag nu har riktigt bra koll på det här så! Fast jag är nog inte ensam om det, folk brukar skriva typ 1000 ibland eller ja. Ska inte överdriva men ni förstår nog vad jag menar. Känner mig fortfarande inte bättre, fortfarande ont i hela kroppen, mår smått illa, ont i örat ännu och så är jag trött! Ska nog lägga mig snart och se om det hjälper, för det är så jävla varmt och det känns som om jag ska däcka hit! Har ingen lust med någonting just nu! och jag vill komma bort härifrån! Och så önskar jag att jag aldrig lärde känna en viss person! Det känns bara värre nu ja! Och ja förresten så mår jag sämre nu, det har dykt upp en massa. Och varenda minut har typ inneburit oro! Vet inte riktigt, fick bra nyheter nyss iaf, kändes skönt, kunde liksom bara luta mig tillbaka och pusta ut! Och så undrar jag över vad jag egentligen gjort för fel, jag förstår mig inte på vissa. Helt plötsligt förändras man, eller så påstår man sig vara någon helt annan än den man egentligen är! JAG SAKNAR DIG!


BABY, if heaven calls, i'm coming too!


Pass me the phone!

SEXYBABY! i'm not sorry that i met you!

Hejsan tänkte skriva mitt andra inlägg för den här dagen, efter typ bara några minuter. Haha, nu överdrev jag lite men jag känner mig dåsig just nu! Har ingenting vettigt för mig, och Sofia är försvunnen, helt lost seriöst. Ingen vet nog vart hon är, nejmen hon är säkert någonstans med sina päron! Iaf, men det är konstigt, för hon brukar aldrig missa något! Imorgon har vi skridskor med skolan igen, vad roligt! För jag älskar verkligen att åka skridskor, det är så skönt och så roligt såklart! Ska nog ut på en stund, vädret lockar mig hahaha! Erica åker om 2 dagar, och Nora åker om 5 dagar, kommer sakna snuttisarna! Och Erica kommer vara helt off, kommer nog säkert inte ens ha någon kontakt typ? Om hon inte använder typ internet såklart, men hon sku tydligen inte ha en vettig mobil med sig! Nog för att jag beger mig senare till Kuusamo! Jag har fortfarande lite ont i örat, känner inte det hela tiden, alltså smärtan men det har varat nu ett bra tag, har ont i hela kroppen typ, verkar mest på min högra sida, typ armen o skulderbladet osv, håller på att få ett raseriutbrott, haha nejmen!  Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det gör så ont! Blir tokig! Idag hade vi förresten besökare i skolan, från finland, typ Oulu och så från Tyskland! Ganska nice, dom där tyska småbarnen var jätte söta ju! Haha. Var så fult när deras lärare frågade på engelska: what is it with him? när ilja hör på o dampa! så sa tomppe typ: he is a little... så sa hon att hon hajade! HAHAHA! Men nu ska jag sluta skriva, och kanske fortsätta att läsa min bok om lill anna o hennes käraste sebastian! Ha det bra!Sakari Jussila är king!

All of sudden!

Just nu: NOFX - Linoleum
( Give me something to believe)


Skulle kunna göra allt för dig? Eller.. finns det någon gräns?
God dag damer och herrar! Haha nejmen. Den här dagen började med att jag steg upp redan kvart över sex på morgonen för att göra mig iordning, när jag verkligen inser vad klockan egentligen är! Trodde att den var typ kvart över sju eller något sådant! Men klockan på mobilen gick fel! Hade typ no först,  gick igenom en massa som har med hjärnan att göra! Sen hade vi hemkunskap! Världens bästa hk lektion! Fick t.o.m göra en skit god marrängtårta med glass i mitten och en massa, choklad o grädde o sånt där! Namnam! fast den gjorde vi till efterrätt, gjorde ugnstekt potatis, såna där söta "båtar" haha. Och kyckling. Det blev iaf skit gott, med sallad och sånt där! Nå ja, den middagen var god! Jo, fast våran lärare var lite trög, haha! Ja sen hade vi So, Samhällskunskap vilket jag är väldigt intresserad av märker jag! Haha. Och så hade vi matte, lite klurigt men ändå nice! Snart prov, nästa vecka! Och så planerade jag lite, ska nog åka iväg till Kuusamo nästa fredag! Ha det så bra! Med kärlek!

BOOOOOY, you're pretty good looking! *


SOKA MITÖ!

tjiiing! kollade just klart ett avsnitt av greys! det är faktiskt jätte bra, och det här avsnittet var helt bra! fast det känns forfarande och se yang utan dr burke! men iaf, min kära bror marcus och tia var och hälsade på här nu under kvällen, pratade om ditt & datt! bland annat om hockey vilket är ett vanligt samtalsämne, haha! nejmen om en massa, och han åker tillbaka till norge imorgon, blää =( men han kommer ändå hem igen om 2 veckor! nästnästa helg kanske jag drar iväg till kuusamo? sofia sku nog fa, o kanske emilia o tomppe iaf! Kollade förresten på enemy at the gates i skolan idag, har sett den tidigare, och jag har nog den t.o.m! Och den är bra, och Jude Law är en riktig snygging, med typ världens hetaste ögon! nog skrivet om det. nu ska jag fortsätta min kväll med att läsa! Ha det så bra då, med kärlek!Sööööööto! jag blir galen! why, why, why?


lovelovelove!

vart ute med sofia idag, var en sväng förbi the cube! kollade en stund på träning, skulle vara match idag där så! satt där och pratade med simon och johan! =) och ja, så skulle jag visa vad karlsson gjorde till sofia, när han började vissla, för han gjorde det sådär skojsigt, så tänkte jag inte på att han stirrade! iaf =D jag och sofia, vi är lite underlig, vi är sjuka i skallen, hahahaha.
tomppe kom också förbi, han hade vart och åkt skridskor så ja!


nog av mig! hejdå.


love is love!


You said you stand for every known abuse.

Lovelovelove!

Vissa väljer fel ord! Idag har det också vart ganska chill, hade engelska prov (grammatik!) och det gick nog hyffsat bra, får se vad jag får på det! jag och sofia har haft roligt i skolan idag, jösses vad jag har skrattat! alltså, livet är verkligen så sjukt, eller det mesta är bara så sjukt! men överdrivet ROLIGT! iaf, sen satt jag i skolan och funderade över vissa saker! tog en liten "läspaus" eller vad jag nu ska kalla det. Har snart skrivit klart min andra recension, håller på och läser min tredje bok, vilket inte tar länge, och då ska jag skriva den tredje, och sen ska jag börja läsa ngn bok! Japp, idag hade jag tänkt och fara ut med Sofia, ska iaf hinna med att äta och skriva klart recensionen!
jag har ont i ena örat och i halsen! och jag är sugen på en magnum! =o

hejdå!

mehe, it's time to forget, uhm, i guess you're not all that!


Stay away from me.

Just nu: Nabil - inte värd mina tårar

OH!
"Du går din väg jag går min, vi tar farväl
Orkar inte leva såhär olyckligt kär."


Hallå, den här dagen har gått otroligt fort ändå! Idag hade vi skridskor i skolan, alltså på gymnastiken! körde ledarskap, några lekar med småbarnen, haha vad roligt man hade! Ja sen har jag typ pluggat lite osv. Får se vad man hittar på imorgon, sku nog umgås med Sofia tror jag! Glodde Gossip Girl! Det är bra! Ja, funderar på att åka till sl nästnästa helg. Komma bort från haparanda ett tag! Skönt! Nå det var allt för mig iaf! Hejdå! Med kärlek!


SÖÖÖÖÖTNOS! =(((

it's time to move on, it's time to forget. i gues this means that i'm givin up..

I just want to hear your voice again.

Just nu: The Cure - Prayers for rain

Hej, vaknade rätt tidigt idag, eller strax efter sju tror jag. Även fast jag egentligen inte hade någon lust att stiga upp, eller det har jag väll aldrig, men kände mig extremt slö idag, men ja, det var bara och stiga upp!
Det var rätt chill i skolan, hade syslöjd, fortsatte att fiffla med min klänning. Nåmen, får se vad jag hittar på. Läste ut en bok för ett tag sen, så ska nog skriva recensionen och fortsätta på en ny! Ha det bra. Med kärlek.

If you're alive and if you care, i promise i will take you there.


There's so much more you use to do.

Just nu: Kanye West ft. T-Pain - The good life

hejhopp, idag vaknade jag först redan före 9 på morgonen, av en dröm, eller så var det av att thea och tindra höll på att härja. jag hade en sjukt rolig dröm, men ändå en bra! och så somnade jag om, och så drömde jag om att jag berättade om den förra drömmen jag drömde om till den personen som var med, o så blev de likdanat som i min förra dröm! Ja så när jag vaknade trodde jag ju såklart att jag berättat det på riktigt, och att det verkligen hade hänt, men nej! Så tråkigt!

The road is always dark <- hahaha, väldigt bra för knäckebröd!

Har vart och kollat när a-laget hade match mot Hudiksvall. Var där tillsammans med Sofia, Erica, Matti och med Tomppe! Jag fotograferade lite. Och ja, det var lätt en av de bästa matcherna jag sett. Asplöven spelade otroligt bra, och dom var helt enkelt för bra för Hudiksvall. Matchen slutade med 8-1, jösses. Nu är Asplöven iaf med i playoff, man får bita ihop och vänta tills det börjar! Och så får man hålla tummarna för att allt ska gå bra! Kommer ju sådanna lag som Troja och ja, nå men man vet aldrig. Och jösses, jag såg snyggingen idag!
Ibland när man ser en människa, känns det som att få ett slag i ansiktet, som om personen sliter ut ens hjärta. En ganska så underlig känsla. Iaf, vissa människor är bra på det där med att ignorera, och då kan jag smälta in och spela med hur bra som helst! Ja, men mina vänner är underbara, tack för att ni finns.

S-S-SÖTJÄVEL! ( `v´ )


jag tvingade dig aldrig till att vara en del av mitt liv. så du behöver inte vara det, så snälla låtsas inte ens.
Don't pretend to care!

What if..

Just nu: 2pac - Baby Don't Cry

what if i said that i need you around.

halloj, idag vaknade jag rätt så tidigt, redan vid 9 tiden, helt sjukt! Jag hade åtminstone fått tillräckligt med sömn eftersom att jag var pigg som bara den. När klockan närmade sig 10 så ringde jag till Sofia, och hon var vaken redan som tur var. Sedan när vi båda var klara promenerade vi in till stan, till torget. Eftersom att vi skulle checka vad det var där. Och ja, även fast det inte egentligen var så kallt ute, var typ -1 eller något sådant, så höll man på att frysa ihjäl. Sofia & Tomppe & Kg gjorde mål på S, och ja. Sedan var vi och klappade en ren, haha den var jätte söt måste jag säga! Och så var vi till ica, och så har jag glott på a-lagets match! Asplöven - Kovland! Och Asplöven vann med 4-1 vilket var kanonbra! Helt sjukt bra. Jag måste då säga att det går bra för dem nu! Och ja, dom går vidare till playoff. Heja heja! Ja vad mer, sen har jag suttit och pratat med syrran och så, ska snart umgås med henne eftersom att hon stannar här nu tills imorgon. Imorgon ska jag se matchen mot Hudiksvall, och jag hoppas verkligen att Asplöven vinner ja!
Har haft sjukt ont i kroppen idag, eller ja hade redan växtvärk i benen inatt, och har haft det hela dagen, och så i armarna. Men det har gjort helt h-vetes ont i ena armen, har nästan haft lust att hugga av armen, men det skulle bara ge mer smärta! Och mina ben har varit en börda för mig under dagen! Men jag har ingenting emot att växa några cm, då slipper jag 'lill malin'.
Iaf har vart i kuben med Sofia, Tomppe, Kg och Lii! Trevligt umgänge! Och jo, sen kom ju Erica också!! =D Börjar bli lite trött nu, trött på att skriva! Ha det bra, med kärlek!

Now he's in question, i'm starting to compare, could he be the one or isn't he just the same?
Is there anyone better? Should i line up the whole world? Or just wait for him to come "home"..
I'm not gonna blame you anymore, I'll give it a try. Maybe i'm not the one for you, but hi there guy,
you could be the one for me.

why can't guys be more like you?

Lovers should be tied together.

Just nu: Freakwater - Gravity


Hejhallå mina trognaste läsare. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om, den här dagen har segat sig fram, och eftersom att vi arbetade med samhällskunskap under rasten/lunchen, så slapp vi so lektionen idag. Hade sovmorgon idag och det var skönt, hade absolut ingen lust att stiga upp sen nåmer ur sängen.
Vi skulle fara till någon föreställning på Aspen klockan 12, någon dans show! typ 6 dancers saken! Och så gick jag, Emilia, Tomppe, Erica, Hanna och Sofia till aspen eftersom att det var rätt skönt väder, men det var ju iofs rätt kallt! Mötte Anton på vägen, han är typ alltid lika glad av sig! Haha. Och ja när vi kom fram till Aspen så stod Ewa där utanför och meddelade att det bara var att vända om, de hade informerat om fel tid, den hade alltså redan börjar halv 12 och vi blev såklart inte insläppta. Men så gick vi hem till Emilia eftersom att hon ändå bor i närheten, fikade och så satt vi och chillade i barnens rum, pratade om jätte intressanta saker, väldigt skönt och bara sitta där och prata om massa och sådär.
Sen så var det dags för Emilia att dra, hon skulle ändå åka iväg till Boden för att hälsa på hos Piia. Så vi promenerade iväg till Ica där vi handlade lite godsaker, och så drog vi tillbaka till skolan för att hämta våra grejer vi lämnat kvar. Och så har jag inte hunnit med mycket mer. + Killen som sjöng igår på folkan, på den där konserten, han var kanonbra! Men nu får ni ta och ha det bra, hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag!

Ge klämda hjärtan lite utrymme..

Hejhopp, vart på folkan tillsammans med Emilia, Sofia, Erica, Matti & "Paddox". Det var helt skoj, och jag höll på att dö flera gånger, mina vänner är kuliga! Haha. Iaf, imorgon ska jag kolla på något väldigt väldigt väldigt intressant.. Ja, kommer inte på något intressantare just nu..


Hejdå!

there's no better place.

I might had found something worth fighting for, but just for a moment, cus that moment slipped away.hejsan hoppsan, snart ska jag bege mig hem till mattis, eller inte helt snart, men på en timma iaf! sen ska vi åka iväg till folkan osv. hejdå!

Show me how to live and to..

Just nu: The Microphones - Oh anna

haha, tänker ganska mkt, tänk om någon sjöng oh malin!
nej, nu börjar jag tänka på en massa typ, oi emma! men iaf.
nu har jag fått gjort båda hkk proverna! har haft mvg i båda, spikade senaste provet, så jag är inte missnöjd nej! Idag är det alla hjärtans dag, på ett sätt känns det inte som det, men på ett annat sätt jo! På hemkunskapen bakade vi en 'allahjärtansdagtårta' en choklas tårta! jag, hanna, tomppe o erica! o så la vi grädde på och dekorerade den med hallon, gjorde ett hjärta dit på osv, o den var jätte smarrig, mums! kändes sådär riktigt härligt att få feta sig! sen så gjorde emilia, matti o sorbas en rulltårta, emilias idé var kanon! o den var jätte god den med, åh blev typ tokig! snart har vi en massa prov, nånå! Idag ska jag dra till folkan sen senare, till den där 'konserten'! jajamen, mattis man skall spela! Ska dit med Sofia, matti och Paddox som mathilda iaf säger, dvs paue! Jo, sen sku nog emilia och tomppe dit! och så sku kanske erica? ingen aning faktiskt. men iaf, ha det bra och ha en trevlig alla hjärtans dag! med kärlek: malain!

image19

In fact, there's no past!

Just nu: Wycleaf Jean feat. Akon, Lil Wayne & Nia - Sweetest Girl


Halloj, sitter här i skolan för tillfället, har elevens val, data! Gjorde klart min svenska uppgift, ska snart börja läsa på en bok eftersom att jag tänkte skriva 6 recensioner så snabbt som möjligt! Ja iaf, har gjort klart alla mina uppgifter hittills, förutom dom nya, måste påbörja musikuppgiften! Ja men iaf, det går inte ens och skriva ut porträtten, så jag fick spara på stickan! hursomhelst, idag ska jag plugga till provet vi har imorgon! Har test på engelskan efter lunch, har väll tränat en hel del så ja!
Igår fick jag gjort nationella provet i svenska, det muntliga provet! Så nu har jag äntligen gjort klart alla delprov, det skall bli skoj o höra vad man får för betyg, eftersom att delprov, räknas ihop o så ska man räkna på nå visst sätt, o på nå komplicerat sätt osvosv! Haha, bra förklaring jag vet.
Och jag vill tillägga att jag är less,less,less! och det kan du inte ändra på nej!  men iaf, ha det bra!
it's like to look into a strangers eyes again!


HA.BI mom!  <3

Forever young!

Just nu: LL Cool J - Headsprung

Hallå!
Den här söndagen började med att jag vaknade rätt så tidigt, men orkade inte stiga upp så jag läste ganska länge, så råkade jag somna ett tag där, ja sen så steg jag upp och segade mig fram! planerade med sofia att ta en sån där lång promenad igen som igår, gick till riekkola och tillbaka typ!  men det blev inte riktigt av, iaf. först drog jag med mamsen till ikano osv, sen drog jag hem och for förbi sofia. sen gick vi runt i affärerna! jag lyckades köpa mig ett par nya skor jo, och ja-a jag väntar fortfarande på min t-shirt! börjar undra om den kommer! haha. men ha det så bra! heja sverige!

I lost my mind!

Just nu: Dios Malos - Say anything


For a moment, I thought I had found someone!
Hejhalå, ibland känns det som att allt händer till musiken! Men iaf, ibland är vissa saker för mycket begärt, det märker man helt klart tydligt. Jag vet inte riktigt vad jag vill nåmer, ibland borde man ha vetat bättre! Hursomhelst, så tycker jag att det var korkat av mig, och nej du känner inte mig så bra om du nu tror det! Och jag själv, jag vill inte lära känna dig mer än såhär, helst vill jag bara glömma. Så varför jag gör det här, är för att jag vill glömma dig, så jag hoppas att du har full förtståelse, men ja, innan det är försent, så är det nog bäst att jag avslutar det nu! Du är inte den person jag trodde du var! Och nej, jag kanske inte är den du trodde jag var, men jag hade åtminstone mina drömmar, mina mål! Och jag var säker, på att jag funnit någonting speciellt i dig. Men jag antar att det är ett, avslutat kapitel nu! Ett kapitel som är menat att man skall glömma. Jösses, för varje dag som gick verkade det mer och mer som om jag äntligen började inse, idag kan det inte ens verka så mer, utan nu kan jag säga att jag vet! Du kommer aldrig någonsin att bry dig, det vet jag! Så säg mig inte att man inte bör ge upp, för jag bryr mig inte, jag vet att det inte finns nå hopp, så jag ger upp!Jag önskar att jag kan sluta drömma åtminstone. Men ha det så bra! Good-bye to you!

Sofia är rolig! hahaha, jösses så jag har fått skratta idag!

Dreams do not come true!

Just nu: Damien Jurado - Ohio

Hej hallå! Vaknade för en stund sedan, så jag har inte hunnit med så mycket faktiskt!
Ska nog ta och fixa mig snart och sådant, sen får jag se vad jag hittar på, ska nog dra ut om vädret tillåter mig, känner mig lite krasslig, eller börjar få ont i halsen och sådant. Ja, och sen har jag tagit adjö av ytterligare några myskon på msn, och sånt där! Hade värsta sjuka drömmen inatt, jag kan inte komma på att jag haft någon sjukare dröm på länge, eller jo har ju bara drömt en massa sjuka, konstiga drömmar, men den här slog verkligen de andra. Haha, tänk så lätt vissa saker kan såra en människa. Nja, det är skrämmande!


Good-bye to you!

save me from a heartache!

Just nu: Nas - I Can

Ibland får vissa låtar en och tänka på en massa minnen. Den här låten ger mig minnen! jag minns t.o.m när jag var yngre då innan jag började umgås med alle och dom, när jag ännu umgicks med nora och dem! ja, då brukade min bror typ lyssna på denna låt, och det blev en låt som jag lärde mig att gilla efter ett tag! minns när jag och nora brukade lyssna på den sen och allt! iaf. jag hade tänkt och skriva ett längre inlägg nu om massa shits! iaf, snart är det alla hjärtans dag? jag och erica har lite planer, nog för att det också är på en torsdag, men det spelar väll inte så stor roll! sen får vi ju se om det verkligen blir av! Sofia tkr synd om alla idag, om precis alla kan man tro! eller när jag frågade om hon tyckte synd om mig frågade hon varför, ja funderade en stund och sa för att jag måste sova ensam, och då tyckte hon synd om mig! haha. hursomhelst, det är svårt det där med alla hjärtans dag, för det heter ju ALLA hjärtans dag. Kommer förmodligen inte o kännas som att de är mitt hjärtas dag, jag tror jag står utanför! Iaf, säkert många som känner så men iaf.  Du är min stjärna, den enda riktiga stjärnan i mina ögon, en superstjärna, född till att vara en stjärna! och det kommer bara en massa gott ur dig, även om du inte inser det! hursomhelst så vill jag inte att du ska göra saker FÖR MIG, jag vill att du ska göra saker TILLSAMMANS med mig, men ibland är vissa saker för mycket begärt, eller hur? som till exempel, tänk hur mycket det verkar vara begärt, även fast de inte är ens så mkt begärt, så undrar man om en person verkligen finns där för en när man behöver denna! man kan räkna med att en person finns för en, om personen frågar hur ens dag har varit, och lyssnar på ens respons.. någon som har någon sorts fysisk kontakt med en, t.ex genom att ge en kram! någon som ringer till en på natten för att se till så att man har kommit hem välbehållen, och för att kolla att man mår bra. någon som frågar hur en mår dagligen, och ler mot en för att sprida vidare glädje. personen ska väll absolut lyssna på det man har och säga, och unna sig lite tid åt en även om den är upptagen! jag menar det kan väll egentligen inte vara för mycket begärt? alla vill väll ha någon man kan räkna med, som finns där för en när man väl behöver den. Någon som kramar en, ger full uppmärksamhet åt en när man berättar något. Personen skall komma ihåg att ringa när denna sagt att den ska det, den ska absolut inte glömma det. Och om den inte har tid, skall den meddela detta på något sätt. Framförallt ska personen behandla alla personer i sin omgivning väl, och så är det bra om den kan komma ihåg något man pratat om förrut. personen ska vara villig att prata om dennas personliga och känslomässiga problem med dig, och så ska denna definitivt lyssna uppmärksamt och samtidigt kunna ge dig råd! Man ställer ju alltid frågan: Kan jag räkna med den här personen? Man undrar ju såklart hur långt denna är beredd att offra för en, hur långt den är redo att gå. Denna person är oftast på dåligt humör, när man är det, för att det som gör en arg, gör denna också arg. Det ska vara någon som ser dig rakt in i ögonen. Någon som tar en paus från det den håller på med, för att enbart hjälpa en. Det viktiga är väll att denna säger att den älskar en, kramar en när man är ledsen, stöttar ens val, uppmuntrar en att göra det man vill göra, någon som ringer en, och som dyker upp när det är bestämt att man skall träffas. Visst, en person man kan räkna med gör alltid ett allvarligt försök till att förstå sig på en, och den bryr sig om vad som är viktig för en. En man kan räkna med lånar ut pengar när man inte har några, den erbjuder om hjälp även fast man aldrig har bett om det, den hjälper en när man är sjuk och är absolut inte rädd för att gråta ut i ens sällskap. En person skall kunna presentera en för andra, och tvivlar inte ett dugg på mitt omdöme eller min uppfattning. Ja hursomhelst, oj man skulle kunna säga att det var mycket begärt, men egentligen är det inte det. Jag räknar med en person som inte dömer mig ifall jag säger något dumt, någon som försöker få mig att skratta så fort den har chansen, någon som får mig att kunna känna mig som mig själv i dens omgivning, utan att dölja någonting. Någon som minns min födelsedag, som vet när den ska låta mig vara ifred, även fast den oroar sig över det. Och någon som påminner om att den alltid kommer att finnas vid ens sida oavsett vad!

Vilka kan man räkna med?

you're my star!

it's time to leave it all behind. and if this is givin up, then i'm givin up!

SD! du är helt klart min stjärna! och.. en klass för sig!

hejhallå, dagen började med att jag vaknade rätt så tidigt, gjorde mig iordning och sånt där för att jag skulle vara på a-hallen eller ja badhuset klockan åtta! nå iaf, när jag var klar, eller nästan klar så slog jag en pling till tomppe och frågade hur han skulle ta sig till badhuset, och han hade skjuts så jag fick åka med honom! men iaf, när klockan närmade sig åtta gick jag hem till tomppe där hans mamma o han redan var färdiga, kan man säga! och så träffade jag sutti? zorro (som jag glömt) för att jag mer är inne på elvis! och jösses, han har vuxit till sig, och ser mer ut som en boll nu pga sin otroligt lurviga päls! och den hunden tänkte nog följa med mig! iaf.. när vi kom fram till badhuset var emilia redan där, så vi väntade på att mats skulle komma och så gick vi för att byta om till shorts och så sku vi bara ha t-shirt för att det sku vara så varmt! vi skulle alltså jobba som funktionärer under simtävlingarna för treor-sexor tror jag det var! när vi var klara skulle vi gå ut till simhallen, men fick gå runt o så kom nora och erica! sen så har vi typ bara tagit tid och sånt där. trycka på start och stopp, och nollat saken och sagt tiden, och så fick vi tillsist dela ut priserna, och gratta kidsen! det var ganska roligt, även vi fick medaljer, för att vi var så duktiga! ja och medan tävlingarna höll på så träffade vi jari, en som jobbar på montesori? som vi typ brukade hälsa på när vi var yngre! och han kände igen oss ännu! han kom typ fram och frågade hur det var nu efter tre år, o blabla att vi brukade vara där på montesori o hälsa på hos hnm, o så frågade han om de där killarna var lika heta grejer fortfarande som då, sen så kom han igen senare och frågade om jag råkat göra några större misstag under tävlingarna, o hur de gick och så! han är social! och sen senare. det kom en jättejätte söt unge fram till mig och sa hej, och så log hon ett jätte sött big leende, och så sa hon: tack så mycket, hejdå! men iaf, när det var slut så var det dags för oss att dra och äta, blev bjudna på leilani av skolan! åt kina mat såklart. sen så åkte man hem, så sooov jag, och så har jag vart ute med nötterna, på ica bl.a! iaf, nu måste jag avrunda! ha det bra! med kärlek!

If you got something to say, then you better say it right now, cus you don't have another day!

Love&Friendship exclude each other!

Drömmar är den här dagens svar på morgondagens frågor!
God kväll. Ska berätta lite kort om dagen, skola? Nog för att jag nämnde det i mitt förra inlägg, det med nationella provet och det! Läsförståelse, på Torsdag har vi typ uppsats. Ja, slutade lite tidigare eftersom att våran lärare huh? lät oss dra iväg tidigare om vi var flitiga, vilket vi inte var idag såklart, nejmen! Och han kallar fortfarande Mathilda för Amanda, det låter helt roligt i ens öron! Ja, sen när jag kom hem så började jag att plugga, och det har jag gjort typ hela dagen! Nej iofs så kollade jag Kyle där ett tag, tog en pluggpaus! Och så har jag ju glott på Gossip Girl! Ja och så har jag ju helt enkelt inte hunnit med så mycket mer. Jag har lust att fara och åka skridskor men det är ju definitivt något jag kan utesluta redan nu, eftersom att jag behöver sömn, känner mig trött! Ha det bra iaf, med kärlek!


Att bara älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla.

So I need you.

Det är först då när det verkligen är försent, som du kommer att ha henne i tankarna.


OKEJ, DET HÄR ÄR BARA SOM DET KAN KÄNNAS, SPECIELLT I MIN VÄRLD!
Var ut ett tag med jonna, roligt roligt. vi pratade om ditt och datt, depp saker. typ kärlek? det började med att hon frågade hur de gick med grabbsen! ( för att påpeka har jag inte många grabbar, iofs ingen) haha! men iaf, o så utvecklades det till att prata om att bli sårad, o missförstånd o sånt där. om att typ vara rädd, men att de finns typ nån sån där, men ja-a! men även om de finns ngn, så vet den inte om det, och verkligen inte så länge den inte vill veta det. jag menar, om man vill veta så frågar man väll antagligen om det finns ngn, men vill man inte veta, så låter man bli. och jag sku chansa såhär, jag sku inte säga så länge inte en person sku fråga, men personen sku nog personligen själv inte ens undra över något sådant, vilket gör så att att det förblir ett mysterium! en gåta helt enkelt, jag menar, anledningen varför de aldrig sedan skulle kma ut, var för att denna aldrig bad om det.
JA, HOPPAS NI FÖRSTÅR NÅGOT!


Jag kunde inte ens fantisera om det, inte ens i min vildaste fantasi! På ett sätt var det som om en dröm slagit in, precis som om jag vunnit mig något, men på ett annat sätt förlorade jag bara mer och mer.  


Love is my religion

Just nu: Motley Crue - Girls, Girls, Girls


nu har jag iaf beställt den där against! och jo, den är ganska enorm, men jag har tänkt och fixa lite med den sen! hursomhelst, så har jag tänkt och vara lite sparsam nu! haha, well man ser ju hur det går! men en sak ska jag iaf slösa pengar på, för har suttit här en stund och funderat på vad jag ska beställa för box! och har kollat på en hel del boxar, finns så många serier! men iaf, ngn box ska jag iaf beställa senare! hejdå!oh, boy you could be my knight in shinig armour.


don't be blinded!

why, why, why?


hejhopp, proppen drog nyss! ska nog själv se film!
a good-bye to this world!


jag önskar att jag aldrig hade känt dig, oh tänk att man kan säga så! men jag ångrar det, det var ett misstag. det är ingen större skillnad mellan den person du sa att du var, och den du håller på att bli! Du var, är och förblir likadan. Förlåt, men jag orkar bara inte. Du är inte den person, jag trodde du var. Det jag trodde jag såg i dig, var långt ifrån så som det såg ut att vara. Jag undra faktiskt varför jag var så dum? Jag borde åtminstone ha vetat bättre. Men helt enkelt.. så är du konstig!

ring mig nångång, om du håller dig till de du sa att du var. tills dess tänker jag hålla mig på avstånd!

What's your name?

Just nu: Courtney Jaye - Can you sleep

hej hallå, vaknade ganska tidigt idag, eller typ efter 10 nångång, sen så segade jag, fixade mig och så drog jag till Sofia, öh, sen så drog vi iväg till kuben, sku kolla match! asplöven-övertorneå (b-jun) inte b-ljung som det stod på väggen elr ja! Asplöven vann iaf med 6-3! Och jo, mina vänner är alldeles för underbara må jag säga!
Btw, igår fick jag veta sådant jag inte vill ens veta, sådant jag inte tål riktigt! Det känns så konstigt, äsch skitsamma, det förstörde ju såklart mycket men jag överlever!I've been here before, and I deserve a little more.

Why oh why?

Just nu: Ryan Adams - Wild flowersJag har ont i huvudet! Och jo, sitter här och funderar på en massa just nu.
Ibland kan man inte ens tänka sig något, inte ens i sin vildaste fantasi! Man blir helt häpen!
Det var ett misstag. Jag ville verkligen inte veta! Han riskerade vår vänskap.


I'll wait for you there, alone!

You could meet somebody, who really loves you.
Hallå, sitter här och tar det lugnt just nu, eller ärligt talat så gör jag ingenting typ, men jag ska inte klaga! Just nu försöker jag undvika en hel del. Och jag har börjat fundera allt mer på vad jag vill göra med mitt liv, alltså på sätt och vis så finner jag inte mitt här i Haparanda, jag menar det jag söker efter. Ja, jag har min familj och underbara vänner, men ni vet det där extra! Det känns lite svårt just nu iaf. Jag försöker samtidigt att bygga upp ett liv, som jag aldrig trodde jag sku försöka, för ens två år sedan. På sätt och vis känner jag mig stabil såhär, jag trivs med de runtomkring mig, men trivs inte på ett annat sätt. Jag finner inte allt här, jag söker efter något, som jag säkert kan hitta i en annan stad. Men sedan tänker jag på allt jag skulle lämna bakom mig, mina vänner och min familj! Nog för att riktiga vänner, fortfarande skulle finnas kvar, och familjen såklart! Som vuxen skulle jag mycket gärna vilja jobba i Australien! Se det är en framtida dröm. Vidare! Mina vänner är hur söta som helst, även fast de tror på det dem vill tro på såklart, men dom tror ibland på, lite för mycket. Hursomhelst så älskar jag dem oerhört mycket!

Vad mer, tankar, känslor etc.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, eller hur jag ska gå till väga. Ibland känns vissa saker så svåra att klara av, jag menar.. Ibland är det svårt, ibland känns allt otroligt mycket lättare. En tanke som skrämmer mig, är att jag ska falla för någon, jag är verkligen en vekling när det kommer till den biten! Jag vet att det finns en massa fiskar i havet, men vilka är dom godhjärtade? Hur skiljer man på dem? Klart jag skulle kunna ge det hela en till chans! Eller jag skulle åtminstone försöka! Btw så har jag kommit fram till vem som är värd vem, och vem som inte är värd vem. Dock ingenting med mig att göra nej!

Ibland känner man sig så säker på en sak, i en alltför osäker värld.
Det är förvirrande ibland, men det känns samtidigt otroligt bra att vara säker på sin sak! Jag är säker när det gäller vissa saker, jag vet vad jag inte tänker tillåta mig själv att göra! Men när det kommer till andra saker, är man helt osäker, förvirrad. Tänk om någon tog ens hand, och visade vägen till paradiset! Man behöver ju alltid någon som går tillsammans med en, hand i hand ända tills vår slutdestination! Jag drömmer endast om sådant som är så långt ifrån verkligheten, jag önskar verkligen att en förändring kunde ske! Inte en alltför drastisk förändring, men någon sorts åtminstone. Den dagen jag ger mitt hjärta hän åt någon, är den dagen jag verkligen lämnar över mig, helt och hållet. För att sedan få färdas genom allt bra, tillsammans med denna!

Godnatt!


STOP! it's too late now!

Just nu: Charlie Mars - Gather the horses


Hejsan, detta är en fortsättning sedan mitt förra inlägg. Kom hem efter att jag, tomppe, sofia och erica vart och åkt skridskor.. Var hemma en stund, åt och sådär, sen drog jag och Sofia tillbaka till Kuben och åkte, bandyplan ofc! Och det var skoj, sen efter ett tag kom de massa kiddies och värmde upp på isen, Sofia trodde att de var bandypojks, jag sa att de säkert var hockeyspelare, c2orna. Men iaf. Visade sig va finska c2or. för dom hade match mot asplöven ja! Iaf, sen så drog vi hem vid 6, och så drog jag till Sofia sen senare, och så kom Erica förbi och så drog vi till Ica! Handlade multivitamindryck var så sugen! Jo, sen satt vi där en stund, erica åt sin yangster, o så åt vi o åt o åt o åt. Nejmen, iaf. Sen så har jag bara tagit det lugnt.. Och mitt humör är typ åt h-vete.

Jag vill inte, jag orkar inte.. Jag ger upp, det finns inge hopp kvar!

you arrested my mind.

Just nu: Modest Mouse - 3rd planet


Halloj, vaknade just före elva idag av att Sofia ringde till mig. Hon undrade om jag skulle med till kuben och åka skridskor med henne och Erica, och visst följde jag med, och det gjorde även Tomppe. Men han satt typ och lekte med Fiona (Donkey) Haha. Åkte ett bra tag, var så skönt, sen så cruisade vi med sparkarna! Aktiva på isen!

Jag hade den bästa drömmen inatt, eller har säkert någongång haft bättre drömmar också. Men alltså av alla drömmar jag drömt under den senaste tiden. Det hände så mycket bra saker, även fast det hände nå dåliga saker också. Men det mesta var bara för bra! Det värsta var nog när jag vaknade och insåg att jag drömt, där jag låg i sängen när Sofia väckte mig ur drömmen! Tänk om vissa drömmar kunde slå in, ibland önskar man verkligen att drömmarna var sanna. Bland annat så var det lite knasiga saker som hände kring Sofia, men även bra saker. Och jo, jag hade det också väldigt bra i drömmen.

I can't decide what's right or wrong

Tonight, you arrested my mind!I would've given you all of my heart
But there's someone who's torn it apart
And he's taken just all that I had
But if you want I'll try to love again
Baby I'll try to love again but I know


The first cut is the deepest baby I know
The first cut is the deepest
But when it comes to bein' lucky he's cursed
And when it comes to lovin me, he's worst

I still want you by my side
Just to help me dry the tears that I've cried
And I'm sure gonna give you a try
Cause if you want I'll try to love again, tryyy
Baby I'll try to love again but I know

BTW!
always in my <3 !


image18

there's nothing I can change.

Just nu: Spoon - the fitted shirt


Godmorgon, jag är rätt morgonpigg! Och nej det är jag egentligen inte, men blev kind of väckt! Idag hade jag tänkt o fa ut med Erica iaf, o säkert Sofia. Men se på vädret! Oh tkr inte om "snöstorm".. Hursomhelst, så är jag trött och så, har inte sovit sådär jätte ordentligt inatt.. Vad mer tänkte jag skriva? Åh, vissa saker känns bara så jobbiga nu, men ska försöka glömma! hejdå.


Oh baby, let me tell you why I would die for you..
I just want to be where you are right now, in this moment, I wish that you would change your mind.
But how will we ever know? If we just don't try.. No, we won't ever know! Never.
You're fooling yourself..
'Cus You say your sorry.
And then you do it again, you do it again
And again and again and again and again

RSS 2.0