Oh, I found this boy..

Just nu: Sheryl Crow - The first cut is the deepest.


I really love that song!
Hallå, vill berätta om hur aktiv jag vart idag! trots att det typ vart 17- grader elr nå ;o Ja, först så ringde jag Sofia under kvällen, tänkte att jag hakar på till Ica. Det visade sig att Erica och Tomppe också sku med! Ja, så promenerade vi till Ica, köpte lite gottgott, satt där en stund, för det var ju kallt ute! Ja, sen så träffade jag Fanny där, eller såg henne iofs! Sen så traskade vi hem efter att Tomppe ätit upp sin ananas, nam! det var svingott, jag tjuvsmakade ju! Under vägen hemåt kom vi fram till att vi sku vara lite hurtiga och aktiva och allt och åka skridskor, så jag promenerade hem och hämtade skridskorna och stuffsen! Sedan tog jag sparken för att vara extra hurtig, o sparkade iväg till Tomppe som även han hade spark! Sen for vi förbi Sofia och där var Erica och hon. Jag och Tomppe drog ett race med sparkarna! Mega fun! Vidare till kuben... Vi åkte på bandyplan vill jag säga, inga lysen så det var mörkt! Svårt och se sådär när man sku ta på sig skridskorna och det, men det gick! Först lyckades jag inte knyta såklart, men sen ja! Sen så åkte vi fyra runt där ett bra tag, låg där på isen alla fyra som nå idioter och bara tittade upp mot himlen! Det är vid såna tillfällen man får den där känslan! haha, på något sätt kände man sig så fri när man åkte, wiho! det var skoj! Det ska vi göra någon dag igen! Ska börja aktivera mig med lite saker nu! Trots kylan som brister. Sen när vi åkt klart drog vi in till kuben för att torka av skridskorna, kollade lite på veteranernas träning och drog ännu ett race med sparkarna hem.. En kväll i marielund, helt dött. Det var tänkt så att vi sku ligga på stora vägen o känna på hur de känns (kom ju inga bilar, helt öde) men såklart när ngn ska gö de, så kmr det en bil, sen kom det bara fler! Så vi fortsatte hem, väl nu hemma så känns det så skönt. Ska typ ta och bara myyyyysa ikväll. Kanske se ngn oh, bra film och ja. Har redan lust att kura ihop mig till en boll under täcket men jaa-a får vänta en liten stund! Imorgon bär det av till kuben igen. Ha det bra!

Could you be that one?

Just nu: The Cure - Apart

'sweetie.


heej, jag är jätte trött! funderar på att vila lite, sen ska jag möta sofia! hejdå!

Free yourself.

Just nu: Cat Power - FreeNågonting du aldrig visste fanns.
It's getting me down my love.. I'm not sure I can hadle this anymore.
Hallå, nu ska det bli skönt med att vara ledig två extra dagar. Och det är ju tack vare lärarnas studiedagar. Idag började vi vanlig tid, hade hkk prov! Jag tror det gick helt bra, eller jag hade ju minnet kvar, så jag kunde svara på frågorna. Ja hursomhelst, sen hade vi en såå-å lång so lektion, fick typ skrivkramp! Ja, sen hade vi matte med den där ena, haha. Ja idag ska jag ta det lite lugnt, har fortfarande j-vligt ont i halsen, och känner mig matt och så! Och har ingen ork till något. Jo, sen har jag vart på värsta bästa humöret idag! okej, på värsta humöret. Jag har typ varit på dåligt humör och så, orkade bara inte! Haha. Förlåt!  och ja, förlåt tomppe, bl.a!

Some may think that you and I, are ok!


He greets me everyday.

Just nu: The Cure - The same deep water as you

Godkväll, eller vad jag nu ska säga! Idag har jag typ bara slappat, nejmen har försökt plugga med jämnare mellanrum, men det är verkligen jobbigt just nu. Håller på att bli sjuk, känner jag även! Ska inte heller göra så mycket mer mer än att plugga lite till, och sitta här. Ha det bra.
image17

Minnena badar i musiken.

Just nu: The Verve - The Drugs Don't Work


Nejmen halloj, jobbig dag idag! Har haft så j-drans ont i halsen så det inte är sant. Ibland känns det som om jag sväljer nålar eller något. Eller nå raklblad som skär upp hela halsen! Nejmen, inte precis. Det ska bli skönt nu när vi är lediga fyra dagar, ska verkligen försöka ta det lite lugnt då och då. Sen ska jag fara på sightseeing med Sofia, nejmen, vi ska vara aktiva! Ja, idag ska jag försöka ta det lugnt, plugga och sånt där..I can see a lightning, even if it's dark.

I can see the sun in your eyes, even if there's pain.

I can get a sight of love, through the hate.

I can see what's right of all you said was wrong.

I know the opposite of everything. <malain!


rumours or facts.

Just nu: Flipsyde - Train ( än en gammal låt, men jag är kär i låten, nejmen något i texten)

Godkväll, idag hade vi skola fram till halv två ungefär, eftersom att vi slapp språkval! Ganska chill dag faktiskt. Nu när jag tänker efter, eller tänkte på det iofs redan i skolan, så känns det där med valen från gårdagen inte så hemskt som nu, eller hemskt och hemskt, mer skrämmande! nu känns det mer som en lättnad, och på något sätt känns det bara bra! Började med att vi hade Svenska, bara någon genomgång och sånt där, var jätte trött av någon anledning. Sen hade vi gymnastik och så matte, under matten så kom man så otroligt mkt in i det hela. typ Prisma och pyramider elr vad det nu var, så jag kunde nästan inte bara let go! Nejmen det känns skönt och få gjort en hel del osv. Nu har jag bara och plugga till provet på torsdagen. Har läst på en del men inte helt tillräckligt..  På dagen tog jag det lugnt, pluggade, och mitt i mitt pluggande så somnade jag, var så trött. Sen så for jag iväg med mamsen, var tvungen att köpa nya vantar (eftersom att mina var helt j-vla hemska) nejmen, hade börjat gå sönder så. Sen så hoppade jag av hos Sofia och vi vandrade iväg mot Kuben, där vi var en stund.. Sen drog vi ut och vandrade runt överallt, helt desperata, av någonting. Sen tog vi farväl och så har jag inte gjort så mkt sen dess, tagit det lugnt.. Känns som om jag håller på att få influensan.. Ett minus!

Sometimes we hear something that's calling us home, but.. in fact.. your home is, where your heart is..  My home is definitely where my heart is.. So I have to take the only way home, and it is through you..  'Cus the heart will always bring me back... So I guess I mean that I'm going home, to the place where my heart is.. But first of all, I have to fight for you.. 'cus a big part of me, is needing you. <malain!

they'll never know!

Just nu: Michael Tolcher - Bad habits

Hallå, känner mig väldigt trött. Idag slutade vi skolan tjugo över ett, gick hem med Nora, stannade en stund ute med henne och bara babblade om en massa mellan himmel och jord! Eller ja, vi snackade om lite planer, sådant man skulle kunna göra! Idag lämnade vi in valbklanketterna, för vad vi vill gå i gymnasiet. Det kändes på något sätt skrämmande, men försökte se det från den ljusa sidan! Var bara att ta ett djupt andetag och försöka ta det lugnt! Nå hoppas allt går bra sen! Men om alla nu kommer in på sina förstahandsval, så är det bara att acceptera det! Vi går skilda vägar.. Tur att vi kan göra omval, för på något sätt vill det väga mot Piteå. Men jag vet inte, det här känns som rättare! Men alltså ja, har haft sådan beslutsångest, precis som alla andra. Jag tror man oroar sig för mkt. Hursomhelst, ska snart ta och lägga in glosorna, sen ska jag läsa lite hkk, har prov på torsdag, så behöver plugga! Mest troligtvis kommer den efterlängtade nya spelaren till Ahc idag! Efterlängtad av Sofia då! Ja och vad mer? Allt känns så svårt.. På ett sätt, om jag sku välja och flytta, se vad jag lämnar bakom mig. Och så har jag glott oth! Och nu ska jag ta tag i mina uppgifter. - Jag vet inte vad jag ska göra, för att få dig att inse sanningen.

Ibland känns vissa saker så svåra att hantera. Men man klarar det, det har man alltid gjort. Det enda man gör är att lyckas, när man misslyckas, då lyckades man bara med att misslyckas! Så vad vi än gör, så lyckad vi med någonting.. Vi gör inga fel, vi gör misstag, misstagen är inga fel, misstagen är spår, som finns där efter oss, som visar oss, att vi ska välja en annan väg, som visar oss att vi ska gå mot ett annat håll, inte dit vart vi kom ifrån, misstagen är tecken på att vi levt, på att vi försökt, men inte fulländat allt, på det sättet vi ville! Så vi gör våra misstag om och om igen, vi bryr oss inte om spåren som visar oss vart vi ska gå, vi tror att vi lär oss, men egentligen lär vi oss inte så mycket av dem.. Eftersom att vi aldrig riktigt bryr oss såpass mycket som vi borde göra! Vi fortsätter mot samma riktning, vi väjer inte under vägen, vi fortsätter med misstag! Om man lärde sig av sina misstag, skulle inte misstagen fortsätta att ske.. Man skulle lära sig att handskas med saker, på ett annat sätt. Men vi ser inte tillbaka på det förflutna, vi glömmer det helt enkelt. Så se tillbaka, se så djupt du kan, in i din själ. Alla spår finns där, alla misstag du gjort, allt finns där, det är precis som om någon skrivit det förhand. Ta och se efter, känn efter! Du kommer inte att fortsätta med misstag efter misstag, bara du tar en titt bakåt och väljer en annan väg. Vi ska inte behöva misstagen som bevis för att vi levt, men även om vi väljer att göra misstag, är de inga fel, de är bara början till något helt annat. Det beror på hur vi ser på saken. Det är en början, på det som tog slut. Även om jag försöker att skriva djupare saker, så berör det ändå inte en ända in i själen. Det är inte tillräckligt djupa handlingar. Vad berör oss? Vad lämnar inte oss oberörda? Det är en annan fråga.. Man lever sig in i en text, när man läser vissa saker kan man känna igen sig själv. Varför tror du att jag skrev det här? Varför känner jag igen mig själv i den? Jag känner igen mig pga av att texten har med mig själv att göra, texten skrevs av mina händer, som är sammankopplade till allt inom mig, det får mig att automatiskt skriva om mig själv. Så misstagen man gör, det är bara spår, även spår som aldrig går att suddas ut. Man tänker att man ska leva på ett annat sätt, men det är svårt. Jag tänker iaf försöka att kämpa för det jag vill ha, jag vill inte göra upp. Förmodligen skulle det isåfall kännas som ett till av mina misstag! Framåt i tiden, så ångrar man sig. Vad som än händer, så kommer du alltid att finnas inom mig. Kom ihåg det!


Hello, good morning, how you do?

Nu förstår jag att när ens hjärta krossas.. måste man kämpa för att känna att man lever. För det gör man. Och smärtan man känner? Den är en del av livet. Förvirringen och rädslan? Den påminner om.. att det nånstans finns något bättre.. som är värt att kämpa för.. Hursomhelst, jag fick mitt hjärta krossat, men på något sätt så lärde det mig, att vara mer försiktig. Smärtan, det är bara något naturligt, något man någon gång måste gå igenom, ingen undkommer smärtan. Det här året, så har jag önskat mig att jag ska få spendera en del av min tid tillsammans med någon, som ser rakt in i mig. Som ser den personen jag verkligen är, och som samtidigt accepterar den, och som accepterar den jag varit, och den jag håller på att utvecklas till. Jag har önskat mig att få dela det goda och det onda med någon alldeles speciell. Jag vill kunna ge mitt hjärta hän åt någon. Så även om jag fick mitt hjärta krossat, så hjälpte det mig att hitta något som var mer värt att kämpa för, något bättre!I won't give up. 'Cus I'll wait for you here, If you change your mind, if you ever change your mind.

Rubrik!

Just nu: Ett dovt ljud!But I'm fooling myself
I'm fooling myself
Cause you say you're sorry
And then you do it again, you do it again

Birthday!

Just nu: Musik, musik, musik.Hejhopp, sitter här och skriver med bl.a Sofia & Joon, helt underbara! Jo, och så tar jag det lugnt, ska ta och kila iväg, ska glo oth nu =) Men ha det bra, godnatt.


What am I waiting for?

Just nu: Sixpence None The Richer - Kiss me


Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies
Dance silver moon's sparkling, so kiss me

Hallå, sitter här och tar det lugnt. Har vart och glott match, Asplöven-Kiruna (b-juniorerna). Somsagt så vann Kiruna, nåväl. Jag är väldigt irriterad just nu, och ja-a när man inte vet varför en viss person beter sig på ett visst sätt, så känns det.. jobbigt! men ska försöka med att tänka på något annat.. orka depp!

You're not the one I thought you were, you're just like them..
I could love you forever, but I have to give it up.


No need at all..

Just nu: Smashing Pumpkins - Landslide


Halloj, kollade resident evil idag, även fast jag sett den tusentals gånger, ja! Har vart ute med nötterna! Ganska så roligt, och så träffade jag "min pojkvän" elvis som jag kallar hnm, med andra namn sutti :') Så sweet. Jaa, och så kan jag ju börja med att jag har jätte skoj! Nu ska jag kila iväg. Trevlig fortsättning!


I'm tired of pretending.. that everything's ok! I thought you were something..more? But as it seems to me, I must choose a way, to live this life, without all of this! 'cus i'll wait for you, if you change your mind. And now when I say this, then I really mean this: if you got something that you need to say, you better say it right now 'cus you don't have another day!

Don't you miss love?

Just nu: Something really bad.


Sitter här i skolan, kollar film, eller jaa-a skriver blogg just nu, samtidigt som jag kikar på filmen, göta kanal 2, den är ganska rolig då och då! är fortfarande småsjuk, så ska nog bara ta det lugnt idag! Tänkte att jag sku pallra mig hit, för att vi bara hade 2 lektioner, o ja-a sovmorgon. Men ha det bra!


love don't coast a thing.

Dreams do come true.

Just nu: Johnny Cash - Hurt

Hej&hå. Sitter här, och är fortfarande sjuk. Får se om det blir skola för min del imorgon, har ju ändå bara två lektioner, och inga viktiga egentligen. Men ja, får se hur jag mår, om jag fortfarande har feber, eller om jag är lika hängig. Åh, jag undrar hur jag någonsin ska kunna säga sanningen? ' Cus I'll wait for you, if you change your mind.what have I become my sweetest friend? everyone i know, goes away.. in the end!

you call it madness, but i call it love

Just nu: Bob Marley - Could you be loved?


Hejhalå, idag är jag sjuk.. Eller nog för att jag redan var rätt så hängig igår under dagen, på kvällen hade jag feber men eftersom att jag inte hade det i morse, och vaknade såpass tidigt drog jag till skolan. Pallade två lektioner sen var det dags och bege sig hemåt, orkade inte, har haft så ont i skallen =o och har ont i ögonen f-n! Har glott tv viilat och sånt där. Nu ska jag fortsätta glo oth. Ha det bra!
Mmmm, could you be loved?

when it isn't like it should be

Just nu: Matthew Ryan - Return to me

Den här dagen har varit jobbig på något sätt.. Nu sitter jag här och funderar över ditt&datt. Idag blir det att fara och kolla på A-lagets match mot Kiruna. Och sånt där, har lite uppgifter jag skulle kunna göra nu, men på något sätt känner jag mig lite dead. 'All is fake, everything is fake, there's nothing real between the lines.. Ja hursomhelst, vad är sant? Om man säger att förtroende är en lögn.. Nu ska jag vänta på att klockan ska ticka iväg, på att det ska bli 'kväll'. Ska avrunda nu, ha det bra..

slowly walking down the street,
where the homeless and the lovers meet

This is what we call love..

Just nu: Megadeth - A tout le monde

Kärlek till alla.


Sitter här i skolan just nu, har evv. Läste just om Binära tal, eftersom att vi håller på med det. Jag tkr såna där 1 & 0 är väldigt komplicerade. T.ex att fem är 101 och 7 är 111, ja hojja! Men man börjar förstå sig på det, eller ja.. Men våran lärare sa ju lite vad som helst, o de sku bli 170 bit! Igår började jag fundera på att.. Sofia har helt fel, det kan liksom inte bli sådär som hon tror de ska bli.. Men ska avrunda.. Hejdå.

I will give up, tonight.. There's no need to fight for it..

ashes of dreams you let die

Just nu: The Buffseeds - Sparkle me...

"You're feeling down, just like this town, your eyes they always sparkle me with love"

Jag funderar på ditt och datt. Jag tycker personligen själv att du ska ta och rycka upp dig, jag menar, det är ingen idé att vara nere, se det från den ljusa sidan, livet är alldeles för kort för att jag själv ska ha tid med att kasta bort min tid på sånt där onödigt, idiotiskt skit..

Ikväll har jag tänkt att dra med Sofia, Erica & Nora? ( hoppas jag ) och kolla när B-juniorerna spelar mot Kalix! Det ska bli roligt, nu avrundar jag. Hejdå.

From whatever...

Will the memories fade when I leave this town?huh, huh! that's the question.
GRRRRRRRRRRRRR. tusen män! två kvinnor.

don't take me for granted

I know there will be better things. That's kind of the best thing about being young... knowing all these things are on their way... these better things...

Hejhopp, haft skola idag. Och jo vi fick nytt schema för att dom hade ändrat en liten del på den, ja för att.. vi har inte Roland i SO nåmer, för att han börjat med något annat. Ja så nu har vi Mats, vilket innebär att vi endast har so 1 gång i veckan, varannan vecka då! och 2 gånger, udda veckor! Ja hursomhelst, bestämde mig för att kladda lite här, jag har glott tv, och typ.. bara funderat.. Ska nog ta tag i no uppgiften snart.. Ha det bra!

Everybody knows!


Förtsättning av söndagen!


I'm not sure it's gonna be you and me.
Hejhopp! Har vart och glott på Asplövens match, och nu a-lagets såklart! Asplöven-Östersund, Och i början av matchen var det skit läskigt, den första perioden typ, ja den var jämn! men sen tog asplöven ledningen, och efter ett tag ledde dem med 2-0! Men Östersund lyckades få in två mål! Så då stod det 2-2! Men jaa-a vilka vann tror ni? Jo, jag  ger en ledtråd.. Östersund förlorade. WIHO! på Onsdag är det match igen, då möter Asplöven, Kiruna..


4-2 till Asplöven.För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

Söndag!

Halloj, idag vaknade jag redan klockan sju, eller ungefär vid sju iaf, så ringde jag Sofia, och hon var redan helt klar vaken, så bestämde jag mig för att fixa mig osv.. Ja hursomhelst, sedan åkte jag iväg till kuben vid åttatiden, lite efter.. Så såg vi matchen mellan Sunderbyn-Brooklyn, jajemen, och Sunderbyn vann med 1-0 för första gången, eller deras första vinst här nu ja. Hursomhelst, så hejade vi lite smått på dem eftersom att dom inte hade typ ngn hejarklack, o för att dom förlorat alla andra matcher, tyckte synd om dem.. Ja, sen efter det irrade vi runt i kuben, o sånt där tills det var dags för Luleå-Kiruna. Ja, den matchen var najs! Luleå och Kiruna hade ju båda vunnit alla andra matcher, tidigare.. Ja men Luleå vann iaf med 4-1! Vilket var bra, hejade på Luleå när de gällde dom lagen. Sen fortsatte vi att bara leeeka där, fotografera o massa annat. Sen så var det dags för sista matchen, klockan 1. Asplöven-Boden, och ja först så gjorde bodensarna ett mål, men så gjorde Isak/Isac? ett mål han med! Så då stod det 1-1, och även matchen slutade 1-1. Ja, nu är de iaf slut på de, ska snart fa och se A-lagets match, mot Östersund.. Förresten glodde vi på Östersunds och A-lagets träningar idag.. Hejdå!

Look around you, it's empty.

At least there's you, and at least there's me.
Godkväll, eller vad jag nu ska skriva. Sitter här och tar det lugnt, och har det verkligen förj-vligt tråkigt! Laddade upp lite bilder på bdb nyss, bilder från den här dagen! Ganska trevligt, när jag ändå försöker vara aktiv med kameran. Nå jo, fast det är skit tråkigt att lägga in dem, men ja jag överlever. Och dessutom så ska jag försöka hitta på något nu, så jag avrundar, hejdå.


I pray to god that I could meet, someone like the boy that i've just seen. someone who can stop me dead.


Fredag!

I'm spending all of this year, putting my heart back together..
Hejhopp, idag så slutade vi skolan vid tre, kollade anne franks dagbok, jo den var ju "bara" tre timmar lång, fyfan vad trött man blev, men iofs är den bra, men hemsk som fan. ja iaf, hm jo vi fick klasströjorna, och dom är heta! utan tvekan. ja och vad mer? jo mina byxor.. hetahetaheta.. men ganska feta! faktiskt, fast det är skönt med feta kläder. jajamen! nå jo, sen så har jag umgåtts med sofia, först drog vi till händlärn och åt lite, sen drog vi till kuben, o då vare match typ asplöven-luleå, men luleå vann ju typ med 6-3 elr nå sånt.. men sen var ju iaf 2 asplöven spelare o spelade för luleå.. hihi jo! sen så var vi där, såg två andra matcher också, o lekte med blåtand när tomppe kom, sen så dampa sofia min mobil :') jo, men nu ska jag gö ngt annat, hejs!


Im better of without you, more than you know..

Bad boys bad boys, Watcha gonna do, whatcha gonna do, When they come for you?

How cute you are.

Hejhopp! Idag har jag vart i skolan hkk o massa annat, händelserik dag, tagit typ flera hundra bilder, under dagen som jag publicerar på bdb såklart, vilken är hemlig, så ingen kan se, haha! men iaf, sen vare lugna puckar, typ var med sofia, kuben o sånt där. hm, inte så mkt mer, nja, nu ska jag kila..


i do  not belong.. -v- hun, you're sweet.

SING IT BACK!

HEY! LOVE IS WAITING FOR YOU!

nejmen tjahalå! den här dagen har varit jätte händelserik, eller den här skoldagen, okej händelserik? kanske är fel ord! men hm, iaf helt rolig, eller ja, man har iaf fått skratta. jag och sofia har iaf haft kamerakrig kan man kalla det, tagit massvis med bilder, måste bara säga att ingen dag är den andre lik! ja hursomhelst, henkka är hur rolig som helst. vars ska vi dra efter skolan girrrrrrls? haha. - då när du var fjortis! - hahahah! - varför är du inte det nåmer? =( nej usch, vissa vet de perfekta sakerna, man kan säga! de träffar en punkt, och man dör av skratt. jo hursomhelst.. ska vara aktiv på bdb! försöka fotografera "lite" varenda dag, åtminstone lite. ska hitta på nå, hejdå ha det bra!


söt-söthjärtat.

Once There Was a War

jajamen, sitter i skolan, har elevens val, data! ehm, hittade författare just ;p nu ska jag gö ngt, fortsätter senare!


söööööötnos!

typ viktig information! nejmen.

När en tjej...

Är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud
Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon
hur länge du kommer vara vid hennes sida
Svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon
inte alls bra
Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger
Lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt
Försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet
Smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstone en gång
Säger jag älskar dig, menar hon det
Säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid
Säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

hmmm.

i don't care anymore, 'cus you don't seem to care either.

I'm not the one for you

you're not that one..

godkväll ;p idag har jag, hm vart i skolan, hade typ inte så många lektioner, slutade typ halv två nejmenlite tidigare.. jaa-a så idag har jag inte gjort så mkt, jag har umgåtts med bror och tia, och så har jag hm, glott oth och så har jag typ gjort lite dittochdatt! vi fick dom där, om ansökan till gymnasiet, alltså valblanketten. och den gör mig frustrerad, nejmen det är endast två v kvar så ska vi lämna in dem, måste verkligen ta tag i det här och verkligen tänka igenom allt, så att jag inte gör nu ngt jag ångrar mig, får se om de blir o stanna eller flytta. alltså de beror ju såklart på om man kmr in dit man vill, men alltså jaa-a ni fattar, men nu ska jag fixa lite saken! hejdå!

saxen!
i'm not the one for you, i'm not the one for you, you are the one for me.

lalalala, whatever happened.

30 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. -Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
- Om du har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.


9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund .

somewhere out there.

hej&hå! nejmen godmorgon', är rätt såmorgonpigg av mig, nja egentligen inte, men har ju skola somsagt idag! och jösses så trött jag var igår, jag somnade före åtta, så jag sov typ 11 timmar iaf! nejmen det var skönt att så sova sådär länge! jo, men jag fryser som bara den nu, och det är kallt ute, typ -15 elr nå sånt, ja men ska ta och pallra mig till skolan om ett tag, eller ja-a när jag har fixat mig! ha det så bra.you're just too good to be true.

Say goodnight and go.

hejhopp, ja klockan är inte så mkt, men är dötrött, orkar knappt hålla upp huvudet, matchen, elr tränings matchen slutade med att torne vann med 4-3 och somsagt, b-juniorerna! jo, höll nästan på o somna i kuben, o så fattad ejag typ ingenting! men nu ska jag lägga mig! godnatt.
the cutest of them all.

Mr Someone

Hmm, hi! Mr what? I do not even know you! You've changed so much, that I don't know if I can tell you that I care.hell! you're strange!heeej, sitter och gör inte så mkt, skriver med bl.a sofia! och hon är jätte bra! jo det är hon, imorgon ska vi fara och kolla på, vårat "intresse" eller exakt de vi tkr om o glo på! ja, ska dra o sova snart. hejdå!
And there are no words I can use to describe the way I feel.

....As you once wrote.. We have to fight for what we want, 'cus without fighting, we can't be sure...

I wanna love you but I'm growing old!

Always and forever.

Is it true when you say that you love me,
and is it true that I'm the one?hejhopp, kollade rocky 3,4. och ja, dom är bra! men fyran slår ändå typ alla! nejmen, den är så bra! jo, och nu sitter jag här, och typ.. gör inget vettigt iaf. haha ;>tankar blir till ord, ord blir till sanning! ja-a som sagt, det är väll ganska sant det tror jag? haha.  jo men iaf, typ såhär. eller inga exempel iofs! men sofia är helt galen i en, men hon påstår att när man är galen i en, och verkligen fastnar för en, så fastnar denna man är galen i, i flera olika! alltså ja, vet inte riktigt hur! och så säger hon att killen, kan leva utan en! men inte tjejen utan killen, eller egentligen kan vi! men ja! sofia är ganska rolig, hon blir dissad, o hon ska dissa tillbaka, men ändå så undrar hon hela tiden en massa stuffs! what describes it best? ja men iaf! hejhopp, jag är typ lite galen nu, eller galen och galen, men jag orkar ej! haha ^__^ ! jag vet inte vad jag ska säga! I will stay by your side now and forever, I will always only be in love with you! ja men iaf, jag sitter och skriver med den hm, bästa va dem alla, nejmen med sofia! jag vet iaf vem hon har i tankarna 24/7. hursomhelst så ja! Ja och ibland undrar jag vad felet är? What's wrong with you? och vad mer? insidan blir lätt glömd! ja, det är sant, insidan kommer typ inte ens i första hand när det gäller vissa! men hejochhå!

heeeeey, you tore me apart! didn't want to make you sway. What did I do to deserve this?

Shh. I said it's only in my mind..

Hej jag frånvarar mig från datan egentligen, eller jag kom hit en snabbis nu bara för att jag fick lust och skriva ett blogg inlägg, och eftersom att jag ändå ska dra sen igen när jag skrivit klart detta. ja, idag vaknade jag redan klockan tio, trots att jag somnade nångång efter tre, jag är ju rätt morgonpigg av mig, ja sen så fixade jag mig smått, eller segade med det, så kom syrran och kidsen' och hälsade på här, ja dom är jätte söta, men småbarn är så, ja vet inte vad jag ska säga, men underbara ='D jo, sen slöade jag framför datan, dushade o så, sen så bestämde jag mig för att fara ut och "vandra" med sofia, för att det var så fint väder. eller det var åtminstone varmt, men ja sen fick jag veta att erica och tomppe också sku med, så fråga jag nora om hon sku hänga med oss, och det gjorde hon ja! men först så sku erica äta, så vi fick vänta på henne, ja men sen så vare sofias tur o äta, men alltså ja, det tog inte så länge trots allt, men sen så sku nora ännu äta, haha, men sen kom vi lyckligtvis iväg, och så vandrade vi mot ica maxi, ja, vi tog en hel del bilder där och sånt där. måste nämna att himlen var helt underbar! jösses, den var så fin! ja iaf, i ica vandrade vi runt där, först så sku erica ta upp författarens namn till gossip girl, ja och sen så vandrade vi till bullarna, eller bakelserna och stannade där, o såg på frestelserna, men tur nog så frestade de inte mig heeeelt, men erica o tomppe blev som besatta! men ingen köpte för vi sku handla karra! ja så handlade vi karra och satte oss där inne, och så såg vi massa peeps och sånt där, så satt vi och mumsa i oss karkkin, ja sen så skulle vi börja dra iväg hemåt-bortåt osv, erica och nora gick hem till marielund, medan jag och sofia stack vidare in till stan, med tuomas i släptåg, elr ja, han skulle till rusta och åka hem med sin familj/mamma elr vem det var... så iaf, först drog jag och sofia till närsta, iaf, vägen kändes som en evighet, ja sen så for vi typ mot station, efter fängelse-vägen som jag kallar den, ja och gick faktiskt mot helt fel gata, sen så drog vi vidare från station, efter någon omväg till jourlivs där vi satt och babbla om massa shits, satt och drack min dricka i femhundra timmar typ, o klottrade på bordet, eftersom att det bara var en massa klotter där, så det frestade oss verkligen! ja, men sofia skrev massa dumma saker, så ja. nejmen. sen så drog vi mot vårdcentralen, och sen vidare mot shell, där vi sen fick skjuts in till marielund! ja, sen väl i marielund skiljde vi oss åt, men sen så bestämde vi oss för att dra ut igen, och så blev det, svansade runt här i marielund, tills det blev kallt, blev lite blöta så ja! snackade om ditt-och-datt! ja, o i mitt förra inlägg menar jag ej att sofia är lebb, menar att hon inte syftar på mig och henne enbart när det gäller det där med att vara galna i dem, ( killarna ) blabla saken, ja hon syftar på att det är så för tjejer eller något.


Just nu: Megadeth - A Tout Le Monde

we would never belong together, we're two different personalities.

it's times like these, time and time again.

Good-bye to you! You're taking up my time. hej, idag har jag vart med bl.a Sofia och Tomppe, vi har vart ute, i fleeeera timmar, det var så skönt väder må jag säga, man frös faktiskt inte, och det var faktiskt skoj! och så pratade vi om ditt&datt, sånt där nödvändigt iaf! sen kollade jag typ iceman, eller vad den nu heter, den är faktiskt rätt så bra tkr jag, men sen fick allt damp! ja hursomhelst, nu sitter jag här, och sofia och jag hade en diskussion nyss, sofia säger; vi är galna i dom ( men hon syftar inte på oss två direkt, hon syftar på tjejer).. jag antar att diskussionen har med dissare att göra! vilket är väldigt populärt just nu. och så påstår hon, att medan vi fäster oss vid en, så fäster den sig vid flera.. helt enkelt bryr den sig inte, för den lever utan! men att vi tjejer inte kan, eller det är iaf vad vi tror, för egentligen kan vi också! vi är bra, vi kan, vi vågar!

ja iaf, idag har jag faktiskt fetat mig det måste jag säga, men alltså har hållt på och bli helt galen, har vart typ länge sugen på något, speciellt efter mitt senaste glassköp, lyckades ju ej hitta, så fick vara utan! oh, en till sak.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jo, jag är glad ='D alltså jag säger att jag inte behöver "dig" i mitt liv, jag säger att jag klarar mig, jag kan ha det så bra utan dig, men okej, varför påstå egentligen något sådant? det är lågt, när det inte ens innehåller någon sorts sanning. jo, klart jag behöver dig! men saken är den, du kommer nog förmodligen aldrig att inse det, och dessutom, du skulle nog aldrig bry dig. och dessutom, kan jag ge upp vad jag vill! det finns något sånt där som... ja, helt enkelt att man än en gång kan försöka börja om! hur många fiskar finns det inte i havet? jaja, men det har förmodligen alltid varit något speciellt över dig, men alltså jag vet ju inte? men jag kan se något iaf i dig, något.. men vad? det skulle lika gärna kunna vara just det att du inte bryr dig, men jag tror det är något annat, men jag vet inte vad.. och jo, du är speciell, du är bara för mycket speciell. haha, man skulle kunna säga att.. du utstrålar glädje.. för en sekund, nejmen. du är bäst! ja men somsagt, kämpa för det du vill ha, innan det är försent, åtminstone så är det bra att ha försökt? okej, man får inte alltid det vad man vill ha. men det är alltid bättre om man försökt, än om man inte gjort något åt saken.. As you once wrote.. As It seems to me, I think it's better to fight for what you want, 'cus you can't never be sure. men hej och hå, ja, klart, man kämpar och kämpar, man t.o.m fortsätter med att kämpa för något, även fast man vet, att det inte finns en enda chand! pofff, säger jag bara. du verkar iaf inte förstå det, haha. alltså man dras ju alltid till speciella killar, om man säger så, okej, även killar dras till speciella tjejer, ja visst, men vissa är ju helt utom sig, elr ja, de gör nog helt konstiga val, eller val? jag kan inte kalla det för det, sjunker ej till botten nu. men alltså ja, alla förstår säkert. vissa ser inte ens den där insidan, vissa försöker inte ens läka en godhjärtat människa, med ett brustet hjärta. jaa-a! vad var det typ nora och jag pratade om, ja dom som är "högst rankade" dom "populära" okej, det är ingen skillnad egentligen, utsidan speglar sitt, men insidan? ska den någon dag ha någon betydelse? alla förhållanden kommer nog sluta likadant, om man endast faller för utsidan, jag menar, se det vackra i insidan, sedan så kan man ge sitt hjärta hän åt någon. jag menar, annars blire om och om och om igen likadant, hur mkt lider man inte av det? jo, man måste vara försiktig. speicellt när det gäller hjärtat. vem vill att det som en gång rasat samman, ska byggas sakta upp igen, för att sedan rasa sammans än en gång? inte jag iaf, och det tror jag ingen annan heller vill. men ja, jag måste då säga att du bär ett hjärta av guld! hur skulle jag förklara? jo jag skulle nog typ förklara det på det sättet, att jag inte hör in bland dem, jag är inte en av dem, vilket gör så att det aldrig kommer att gå, eftersom att det gör så att den personen verkligen inte kan se ngt hos en, hm vad mer? okej, inte bara det, man är missförstådd, men ändå.. så skulle man kunna ändra personen helt och hållet, till något ännu bättre. jaa, hur får en människa den man vill ha? när man inte hör in bland dem. säg det, nå nu ska jag kila. och bara för att jag skrev det där är jag inte deppig, jag är faktiskt glad, finns så mkt andra bra saker så, men det är en sak som trycker.

Long Before Rock'n'Roll

men tjenahej! den här skoldagen var typ jätte chill, förutom spv, eller jo det var väll chill, men det var ganska jobbigt tkr jag faktiskt, eller sådär irriterande, och heej! "why can't I laugh? When you're laughing?" men iaf, på gympan var det typ skit skoj, eller vi hade sådär övningar inför volleyboll, kordinationen, handen-ögat, elr vad fan det nu var, men jag slappade lite haha, nejmen hade skit ont i axeln faktiskt, kan typ inte göra alla möjliga rörelser, nejmen det gör svin ont i det där benet! ja men iaf, sen så var det dags och göra såna där, hålla bollen i luften hur länge som helst, ja men så tänkte jag ba; äh, va fan, hell! jag göre, elr provar ´åtminstone! och det gick bra, fast det stötte till då och då. men iaf, så då var det, trion, jag mathilda och sofia som körde sådär med varandra, och så bestämde vi att vi alltid sku säga namnet till den vi passade, mkt lättare o vara redo haha, hursomhelst så då sa man ju alltid namnen, blev alldeles för mkt, så när sofia sku passa till mig sa hon mathilda, o när hon passade till mathilda sa hon malin.. hahaha, men de är inte det versta, de värsta var sen senare, efter att jag skojat att sofia är helt förvirrad av namnen, ja så då börjar hon säga Sofia, när hon passar till mig, och vi faller ner i skratt typ, haha, låg där och dog, ja sen fortsatte det som vanligt, alla mindes namnen mkt väl, o så sku sorbas passa igen till mig, så säger hon sorbas, hahahah x'D fyfan, snacka om att man kan vara förvirrad ibland. sen hade vi lunch, och jag lyckades filma en snutt gunnar, när han drar en - die, die, die my darling! haha, men jag får aldrig visa ngt till ngn, allt ska vara så hemligt. haha, och gunnar dampade på att man ej får vara som man vill, enligt sorbas, men det var fel, haha, han låter ens int engn lyssna på de låtar man vill, idiotas! jaa, men sen hade vi språkval, o så drog jag sen hem efter det, o nu sitter jag här!

I rather live with you, than without you.

I wanna love you but I'mgrowing old.

godmorgon, ska börja gå till skolan snart, jej, vi slutar redan klockan ett vilket är superduper skönt, har bara tre lektioner nu, plus att musiken är så kort, typ en halv timma lång, så att vi ska hinna med gympa bussen, ja men hursomhelst, sen efter skolan? så ska jag faktiskt göra något för att det är fredag! ska knarka mina kontakter och se om någon är frivillig, eller på, på att hitta på något, typ vadsomhelst. jajamen, eftersom att jag ska vara såhär, helt clean nu forever and ever, nejmen, ja hursomhelst. ha det bra, ciao!

I need you right now!

Sovmorgon imorgon, så skönt, och så slutar vi vid ett, skönt med helg!


Megadeth - a tout le monde. jag tkr att den låten är såååå skön!I don't believe anymore!! You said that you think that it's better to fight for what we want, but how can I?

Love is only a feeling!

Hur vill du leva ditt liv? Hur vill du fortsätta med allt? Vad vill du ska hända i ditt liv? Hur är ditt liv?
Så, om jag nu ska svara på hur jag vill leva mitt liv, så kan jag säga att det är skit svårt, men fick lust och göra en sådan helomvändning med mitt liv faktiskt, jag må vara ung, men alla vill väll någongång ha förändringar, vissa vill ha söttre, vissa mindre, vissa vill ha det precis som de har det. Ja, men såhär vill jag i princip ha det.. eller vänta nu, vet inte hur jag ska börja. men ska gå vidare med allt, börja om från ruta ett, nystart! Okej, det låter dumt att hoppa tillbaka dit, men det beror ju på vilken väg man tar sen, man kan välja något helt annat, än det man valde förut. jag vill precis som alla andra leva ett lyckligt niv, och det innebär en hel del saker, och när man lever ett lyckligt liv så är man rik på en hel del saker, ni vet nog vad jag menar, ja, och sen vill jag att ngn som är så trög, ska kunna förstå något, men aj, det är svårt. och dessutom ska jag inte säga något, du borde se vbinken, jag orkar ej rätta till mina stavfel, orkar ej sudda, fortsätter bara vidare, men hoppas ngn förstår allt det här. Ja, och hur jag vill fortsätta mitt liv? precis med de förändringar, men ändå tillsammans med mina nära och kära, de är inga jag någonsin vill mista. I princip så går hela texten redan i hop med alla frågor, den sista har nog inte fått sitt svar, men iaf, det jag vill ska hända i mitt liv, är just en... ja, att allt vänder, att vindarna vänder på så sätt, jag vill att den människan ska inse någongång. och hur mitt liv är idag? jaa-a. mitt liv är faktiskt bra det må jag säga, med största ärlighet, skulle jag sagt att det var skit, skulle det vara en av utav mina lögner, men så är det ej, men det finns ju hjärtesorg, och så saknaden! och så finns det längtan, till att få det där. men annars så är allt helt underbart!


I'm gonna keep living for the day that I'm with you.

Du är bäst!

My world's upside down! haha, hallå, åtminstone på något sätt så är mitt liv upp och ner just nu, men ändå ska jag inte riktigt klaga, för det går att fixa. och dessutom finns det en massa höjdare i livet måste jag verkligen säga, jag tycker att hm, du är bäst! och du vet vem du är. dessutom så tror jag att du vet hur jag känner mig, jag tror att du vet det, jag egentligen inte kan säga dig. ja men hursomhelst, lyssnar på deppmusik kan man gott och väl säga, inte för att det gör mig deppig, det enda som är depp idag, är att en nära väns helt enkelt familjemedlem gick bort idag. jag beklagar verkligen sorgen. vad har jag gjort idag? jo, jag har vart i skolan, det var väldigt chillit idag, endast svenska och engelska. har ringt till den allra mest sociala människan i världen? åtminstone ibland. och så har jag varit med den mest osociala människan i världen, nej nu skoja jag, men har vart med sofia, här ute i marielund en stund, pratade om dittan och dattan, helt enkelt slutade allt perverst. jaa, men efter ett tag blev det kallt, ja jätte kallt faktiskt, jag höll på att frysa tårna av mig, så vi bestämde oss för att skiljas åt, så jag promenerade hem, och nu sitter jag här, i värmen som tur är och njuter typ. haha. och jag vill bara att du ska förstå, jag hoppas att du redan gör det, men ibland känns det faktiskt som att du anar någonting redan. ska avrunda, bye!- var/är busken fin? hahaha


I can't wait.

nepp, orkar inte vänta med något. hursomhelst så vann Asplöven med 4-2, säger bara underbart! nå ja hursomhelst, ska snart kila, ska ta och försöka sova.

Mr What?

Goddag! Kom hem här för en stund sen. Den här skoldagen var rätt så lugn, började med elevens val, och eftersom att vi startade om det, och hade valen idag så fick vi ju göra somsagt vad vi ville, jag satte mig vid datorn och läste lite om det senaste skvallret, och kollade på lita heta pics på vissa kändisar, och så spanade jag lite på filmer. ja, sen gick tiden väldigt segt och så var det dags för lunch. Och eftersom att våran ordinarie lärare var borta så hade vi inte egentligen haft något, men så hade nå elever gått till rektorn/de andra eller något, så det fixade sig, vilket kändes väldigt bittert, nejmen alla andra såg fram emot att få luta sig tillbaka och gå hem. men ja, fortsatte med att jobba med svenskan, gjorde klart första delen av mitt arbete nu iaf. Sedan var det några få saker som jag tydligen störde mig på, vet inte egentligen varför. Men det kändes på något sätt så jobbigt, det kändes precis som om man hade en svans efter sig, nästan iaf. Men nu ska jag avrunda, ska se Asplövens match idag osv. Fortsätter att skriva senare, eller en annan dag, ha det bra! med kärlek!


What's your name? Mr What?

Can you make this go away?

god morgon! jag är jätte morgonpigg, jag vet. nej men öh, har inte kunnat sova så jätte bra inatt, eller ja, ni ser, jag vaknade rätt tidigt idag haha, kunde inte sova.. första gången vaknade jag föör tidigt, låg och tänkte att jag sku ligga kvar i min säng tills klockan/mobilen skulle ringa, och så låg jag där ganska länge och funderade på att stiga upp, kände mig helt klar och pigg, ja och sen började undra vad klockan egentligen var när den aldrig ringde, så då gick jag upp, och kolla. men så var den bara halv två på natten, och då blev jag arg. haha, nejmen lyckades somna om iaf. ö? min hjärna grubblade nog för mkt, nejmen vaknade faktiskt av en jätte bra dröm! iofs drömde jag två, kmr bara ihåg en snutt från den förra! men nu ska jag typ fixa mig klart och sånt där. tjoho!Will he come over, when it's time for me to leave?

The pain you feel, it's real.

I've got enough of you, and it's true.

men hallå, jag är jätte trött, har lust att dra och lägga mig nu, men tkr att det är lite väl tidigt just nu, eller kanske inte, men det kan lika gärna hända då att jag vaknar för tidigt imorgon, eller vad vet jag egentligen, men ska försöka hålla mig vaken någon timma till åtminstone. ojoj, jag måste ocså nämna att aya inte alls är så jätte smart, eller ibland kan hon vara smartare än vad hon är vissa gånger, då hon typ är ganska lustigt trög, alltid lika söt, och ja, jag ska faktiskt börja om från ruta ett. haha, det låter dumt, men jag ska typ "ge-upp-det-mesta" alltså allt som går, familj o släkt ger jag ju inte upp, och inte mina kära vänner, men ja sånt där annat. eftersom att jag inte ens ska försöka med något som jag inte lyckas med. skitsamma, och en till sak, du är.. konstig!
your soul, the broken heart. < i'm learning to heal my own at least.


I've got nothing to hide

It's times like these you learn to love again.hejhåå första skoldagen vettja, under detta år då, 2008 om nu någon skulle vara helt efter. iaf, det började med att vi hade svenska vi fick dom där uppgifterna som vi skulle göra, och vi ska skriva uppsats, eftersom att det är bra och förbereda sig såhär inför nationella proven, som bl.a startar elr iaf oftast med att man ska skriva en uppsats elr något ditåt. hursomhelst så ska man skriva fyra för g, och vet inte hur många för vg? men iaf 12 uppsatser för mvg! så får skriva så många jag pallar iaf. sen efter det så hade vi gympa, volleyboll med andra ord, nejmen det var skoj, fast jag dödade min hand, eller ja den är typ helt död, den där "lillaknölen" elr vad det nu är, och sofia bröt nästan av mitt finger, vilken tant! ja, sen var man vrålhungrig, elr alla nästan men iaf, så for vi och åt, sen så var det dags för so, ganska chill idag, som tur var! och tydligen kommer vi få ha någon annan lärare sen, hoppas det är magnus! efter det hade vi språkval, engelska med svenni! nejmen, ja, hoja, jag fattar inte vad det är för uppgifter vi får egentligen? helt löjliga. ja, men sen sku vi skriva en "uppsats" nejmen fria ord typ, en berättelse iaf. och jag skrev typ en halv sida, för att jag inte hade tid och skriva klart den, men får fortsätta iaf sen, han sku iaf läsa igenom den, och den är sådär "sorglig, elr deppig" som jag och gunnar tyckte man sku skriva, självmordsbenägensak, okej inte direkt, men den handlar om typ, olycklig kärlek, från början iaf, vet inte hur jag ska få ett slut på den, haha. sen fick jag sug på glass, men nej hade ingen chans.. kunde inte köpa glass så jag fick vara utan! och nu sitter jag här, och skriver. ska ta och avrunda nu, ha det bra! med kärlek!

how good it is to see you.

"There goes my hero, Watch him as he goes.
There goes my hero, He's ordinary!"  <- oh, det där får mig verkligen att tänka på en hel del!


this steps i take aren't taking me anywhere.

Is someone getting the best of you?

I'm not the one for you. I do not belong, you took me all wrong. I'm not like the others. I'm sorry, I can't be the one for you, I can't be the one you want me to. But I think you're the one who sees' through me.heeejhalå.
idag har jag tagit det lugnt, for till handlarn med sofia och erica, för erica ville såklart ha ngn och fara och äta med, o jo somsagt. sen drog vi till kuben och satt där och babblade om ditt och datt! helt trevligt. haha. Måste nämna att jag var extremt glad igår/inatt.'the one who makes my heart beat faster and slower at the same time.


image16

join this.

hejhopp :') sitter här fortfarande och ska snart gå och lägga mig. haha, jag måste bara säga att vissa människor är så himla roliga, ja, de tar nästan andan ur en, eftersom att man typ kiknar av skratt. uh, och jo jag la in lite bilder som jag tagit, eller "lite" kanske var ett ord jag använde för att verkligen överdriva.. det var faktiskt en hel massa bilder, men jag publicerar iaf inga bilder nu, för att det inte är så vettigt! haha, nejmen nu ska jag dra, ska nog ta och sova nu snart, eftersom att jag ska ha någon chans med att orka upp till skolan sen på tisdag. Godnatt.Don't know why I can't locate this feeling
That I would rather be with you
It makes no sense, you're crying out loud - that I may love you
This stress is wasting my emotions that I would rather be with you
Don't let them closer to this secret
That I may love you

You're taking all of me.

Before you got a chance to call, I'll be on the next train home..hejhopp, idag har jag gjort en hel del.. bland annat så var jag och kollade Asplövens match, och då menar jag såklart A-laget, mot clemensnäs. Och såklart vann ju Asplöven mot dem, med 11-3 eller ja, och det var fantastiskt bra! Nog för att Kall gjorde ett självmål, men ändå det blev ju 11-3, och Kall gjorde ändå ett mål så! Men det var nice, clemensnäsarna gjorde självmål, en annan gång studsade pucken på deras målvakts mask och in i mål, så ja, det blev lite väl mkt för honom, han tog det för hårt. Och jag måste då säga att det var och är svinkallt ute. Jag ryser när jag tänker på det. Och iaf, Virgin Mary.. Vad var det mer? Skidåkande.. Och"Månen gör mig vild och galen".. Något åt det hållet iaf.. Måste säga att en sån där person är jätte söt, men jag vet inte namnet? Men iaf, haha. Nu ska jag avrunda.. Now I know how it is supposed to be, I've tried.
You just wanted a piece of me..

Um, tre kronor!

Ajaj, gick inte så jätte bra! Men iaf, bra var dem under sista perioden iaf!
HAr umgåtts med Sofia idag, och imorgon ska vi fara och se hockey! Ja iaf, när vi gick till ica, så kunde jag till sist inte tänka nåmer, tror att jag förföshjärnan elr nå! hahahha, nejmen!Now I understand that there's no choices left for me. If you can't handle it, I promise, that I'll stop. Would it maybe work If I had the guts? If I would fight for it? But you, my dear friend, don't you see? I've got feelings for you! I love you. Friends will be friends! :)Malin och bahamaskillen!

tjohej!

okeeej, men det här handlar egentligen om 2007 så ni vet ='D svarar bara lite sent!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- det gjorde jag väll, allt blir alltid nytt.


2. Höll du några av dina nyårslöften?
- hm, hade inga, behövde inga! men ett löfte jag hade redan före 2007 var att sluta röka, och under 2007 har jag inte gjort det heller, så ja-a!


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
- nepp.

4. Dog någon som stod dig nära?

- nej

5. Vilka länder besökte du?

- endast i sverige o finland iår, haha.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
- men alltid finns det väll något :')


7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 
- huh, kmr minnas det mesta! hoppas jag! händelserikt år elr nå


8. Vad var din största framgång 2007?
- hm, vet ej riktigt. att jag lyckats sluta med en hel del. haha.


9. Största misstaget?
- i don't want to talk about it! :)


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- jag kan tänka mig att jag både skadat mig själv, och varit sjuk! nå sjuk det är något jag absolut varit, går inte o inte vara sjuk, inte när det gäller mig iaf :|

11. Bästa köpet? 
- en massa bra =)


12. Vad spenderade du mest pengar på? 
- en hel del olika, men typ kläder och sånt där nödvändigt som man behöver!!!


13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
- ja, och det finns typ alltid något som gör mig glad! och det är faktiskt jätte positivt!


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
- huh, det finns en massa låtar faktiskt! typ bl.a hm, kickstart my heart, ö markus låtarna, kmr nog påminna mig om den där konserten, umbrella < för att den spelades hela sommarn! how to save a life, den kmr alltid påminna mig om detta år! vänta nu, ding dong daddy, < mitt o sofias goda skratt! oj, det finns så många, typ.. somewhere over the rainbow.. o, someone's watching over me, och massa andra. min favvolåt o såna! could've been.. hm, osv.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Hm, nej inte var jag nog det, kan inte säga att året var ngt sämre iaf. Jag tror jag var rätt glad som person, kanske inte i slutet av året, då var nog 2006 bättre, näre gäller åtminstone de tre-två sista månaderna! haha.  


16. Vad önskar du att du gjort mer?
- typ verkligen kämpat för allt jag någonsin ens drömt om! nejmen ^__^


17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
- alltså, jo jag har tagit ett steg tillbaka från en massa onödigt, så det finns inte så mkt. 


18. Hur tillbringade du julen?
- Nå tillbringade julen åtminstone här hemma med mina nära och kära, åt julmat, och så kom tomten, och så var det dags för klapparna! och helt enkelt så avr det myspys!


19. Blev du kär i år? 
- jo?


20. Hur många one night stands? 
- jag har faktiskt "varit stuck" som fan.


21. Favoritprogram på TV?
- one tree hill, lätt!


22. Hatar du någon/något nu som du inte hatade i början av året?
- Oh, det gör jag. Elr, ogillar (a)

23. Bästa boken du läste i år? 
- hm, vet inte riktigt, ngn verklighets baserad, för att det är de enda jag typ läser, om de inte har med skolan att göra såklart.


24. Största musikaliska upptäckten?
- eh. typ att jag kunde flera gitarr ackord elr nå sånt! hahahaa.


25. Något du önskade dig och fick?
- jo, en hel del!


26. Något du önskade dig men inte fick?
- nå jo.


27. Årets bästa film?
- bring it on 3 < säger 3, orka hela!


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
-hm vänta nu, jo, jag drack iaf =o sen så var jag, sofia, erica, o andra folk senare på kvällen och typ.. spelade basket elr ngt, det var min favorit, och ja, vi hade ändå tänkt o köra en match så de blev då! men det var ändå roligt! för jag fick umgås med alla sötnosar och såna där hippies!


29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- klart det finns.


 30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
- nå inte vet jag, inte desto märkvärdigare! =)


31. Vad fick dig att må bra? 
- mina nära och kära, lättast och säga så! de finns där hos en, o stöttar om man ska då.


32. Vilken kändis var du mest sugen på?
- hm, chad michael murray skulle det nog vara, precis som 2006, och som det fortfarande är nu 2008, och säkert fortfarande så kommer jag att vara sugen på hnm 2020 eller något!


33. Vem saknade du?
- oj, det finns väll alltid några åtminstone.


34. De bästa nya människorna du träffade?
- hej, de flesta var ju typ i slutet av året, men jo, det är några st. och sen såklart, så är det allra bästa det att jag fick tillbaka kontakten med typ bl.a nora, erica och emilia, alltså bättre kontakt, och det är helt underbart må jag säga, det är folk man trivs med, man känner sig trygg i en sådan omgivning! och det känns fantastiskt, bra! jo, en av mina "nya människor/ vänner med andra ord" som jag träffar, skrämmer mig, det bådar kanske inte gott? och resten är typ så roliga och trevliga. ja, finns nogt ingen jag direkt vill "sudda bort" äsch, ni förstår kanske. alla är bra! haha, och jag måste verkligen tillägga att det finns speciellt en peson som verkligen gör en glad!


It could've been so right.

The ones that you loved, The ones that you left behind, The ones you said you'd try to find, Are they trying to find you? Hola folk!  Jag kan säga att jag hade det väldigt trevligt igår, förutom på natten kanske, då kom allt tillbaka igen som vanligt, ska sluta tänka så mkt på en massa. Då kanske det går över! Ja iaf. Haha, jag tycker att min vän Sofia är väldigt rolig, men otroligt sjuk iaf. Ja, vaknade sisådär vid elva redan idag, eller inte av mig själv då, faktiskt. Men ids inte sova sådär jätte länge heller. Ja, ska snart ta och ringa Sofia och så hm, ja så får jag se vad som sker. Eller jag vet ju redan vad jag ska göra, men ska ta och skriva om det senare isåfall. "Forever was in your eyes".. Ska ta och fixa mig och sådant nu, känner mig dessutom lite hungrig. Och så vill jag tillägga att min hund har blivit frisk, eller det verkar iaf som det. Good-bye to you. * Fortsätter sedan!

How many times have you asked yourself?
Is this the hand of fate now that I've been dealt?
You're so disillusioned this can't be real
And you can't stand now the way you feel


- I, I, I can't stand you man!

at least I tried.

Hejhopp, sitter här och gör faktiskt inte så mkt, har tråkigt, ska nog sova snart.

I wanted to tell you, tell you everything, everything you wanted to know, everything you wanted to hear. But I didn't, I couldn't. I was afraid of telling you the truth! You wanted to know how I wanted it all. But how could I tell about that to someone like you? You wouldn't understand me. Now I know how you want it, I know how you want to spend your time, I'm sure for now, I'm pretty sure now! Um, I want to tell you now, I'm ready to get free, I'm ready for you! But how could I? When I know that there's no chances left.

fortfarande!

vräker i mig glass! typ exakt vad jag gör, o jo finns folk som vet att de är min favorit!
Guy, I can't stand you! - jag önskar att det vore lite lättare, vill säga, men jag ids inte.

Fredag!

Hejhopp, vad ska jag skriva? Jo ska snart ut med Sofia, eller när jag skrivit detta ska jag förbi henne och sen ska jag ta henne till paradiset, hot! Jag drev lite om O-E! Med Mr.Smith! Men hot iaf! Jo, sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska hänga där med Sofia! Och så skulle jag nog ringa till Anton kanske, det kanske! Iaf! Eller ska iaf ringa och höra lite grejs! Och så vet jag inte mer.. A-Ö eller något sånt, måste också säga att det är jädrans kallt ute nu, för kallt. Eller ja, hade inte direkt så jätte mycket kläder på mig men ändå!


I wanted to say, that I wanted to spend all of these days with you, not without you.. But I could'nt, not when I knew how you wanted it. Guy, I can't stand you!

Please, please, please!

mitt sinne, för humor är väldigt sjukt. vartifrån fick jag egentligen E.T? det var det närmaste jag kunde komma på, som kan påminna om denna person till sättet. Haha! Det kan förklara en hel del, jag har bevis!

I'm waiting for you to come over to my place, at least I wish that you would call me. I don't want to wait anymore. Why can't you see? Why can't you understand? I know that you're smarter than that, don't even try. You wanted me to tell you, how I wanted it. I'm sorry, I couldn't, but now afterwards, I really want to do it. "Memories shaken, love comes crashing."


We're falling in love, we're getting married, raise together a family! <- bra start på allt va! :]

Luleå!

Hej hallå, idag har jag varit till Luleå med Sofia. Hade tänkt och berätta lite om den här dagen, för att den var trevlig. Började med att jag vaknade redan före sex vilket var helt otroligt eftersom att jag måste ha somnat väldigt sent, för att jag hade väldigt svårt att somna. Men iaf, så segade jag mig verkligen på morgonen, men lyckades iaf fixa mig i tid tills Sofia och hennes pappa kom och hämtade mig! Nå iaf, sen åkte vi iväg till busstation, och väntade där, och den där bussen segade sig verkligen, eller den åkte typ iväg 15 minuter senare än vad den skulle. Iaf, sen kom vi fram typ tjugo/kvart i tie, och så satte vi oss inne på busstationen, eftersom att det var ett tag kvar tills affärerna skulle öppnas! Ja, haha. Så satt vi där inne och svamlade med bilder, jo tänkte nästan skicka lite bilder där, men ides faktiskt inte göra det, eftersom att det skulle vara alldeles för riskabelt! jag var ju typ den enda som satt där och lekte med min mobil. Ja iaf, och Sofia blev typ "kär" i den där killen, alltså i hans utseende då! Sen när klockan var lite över tie gick vi iväg till Shopping, och så har vi typ vandrat runt i alla affärer! Haha, det har varit jätte trevligt! Jag hittade bland annat, byxor, alla jeans, ett par tj0cka säger jag! och så tröjor, och leggings, en kula! en ny palestinasjal typ, och sånt där nödvändigt! Hursomhelst, vi höll på att prata om japanen som vi träffade sist vi var i luleå innan sommarlovet, som sjöng what is love, när han gick där vid oss, som typ smygkika och alltid sjöng för oss, och när vi väl kom ner till hm, för rulltrappan! så såg jag hnm och haha, jag var bara tvungen och visa sofia vad jag just upptäckt! Men iaf, Sofia provade säkert 10000 byxor, till slut orkade hon inte nåmer! Men synd, hittade inte mina kära yllebyxor som jag så mkt vill ha! Ja hursomhelst, sen så kom vi fram till att Luleå kryllar av en massa som ser bra ut! Och Sofia villl verkligen flytta dit! Ja, sen så när vi hade vart på solgården tror jag så såg vi "Bob Marley och Bob Jr elr med andra ord Bob 2" där inne på en kiosk, och vi fick ruggia spasmerna! Okej, alla vet ju att de inte är helt på riktigt, men i våran fantasi! För det var rätt likt! Och jag och Sofia stannade till, jag låtsades leka lite med min mobil, och knäpp! så dykte en bild upp,en till och en tredje! haha. Men iaf! Det var en trevlig dag, och så kom vi hem typ kvart i sju!


Jag och Sofia har planerat att vi ska gifta oss, dock inte med varandra! Vi ska ha ett dubbelbröllop! Och det ska vara jätte fint, fast Sebbe tkr att det är dyrt och onödigt! Men det är det faktiskt inte, det är vackert, underbart, måh oh ah! Men vi måste fria! Eftersom att ingen friar till oss! Antingen så friar de, eller så fäller de, man får ju se hur det går! Det skulle vara lättare om alla friade, och så valde man ju såklart den man ville gifta sig med! Iaf, säger bara en sak! Gift dig med mig! Haha.

Whatever happend

image15

Denna varelse härjar i min hjärna!

You're taking up my time! :|

Good-bye to you! You can treat me however you want, but see, I don't care! It's taking up my time. You will never know me, you will never have a part of me now. " She didn't belong, she was misunderstood, And she would change him forever". Maybe it is like that! What's could've been, is much better than what's never could've been! Now I know, and I'm ready to get free! There are no chances, there are no rules left.

It's a feeling that you cannot miss, it burns a hole through everyone that feels it!


I hate you, i hate you, i hate you! < starka ord! riktigt hårda ord må jag säga!


"As long as you're alive and care,
I promise I will take you there"..

What can that be?

I don't need you to know me! Cus' You will never know me!


hejhopp! vart med sofia idag och vart i stan och sånt där! fick ett jätte gulligt/roligt sms av syrran nyss, om vad tindra hade sagt, haha hon är ju bara för söt! måste fara dit och hälsa på nångång här! men ha det bra!

Elsewhere!

Whatever happened to Amelia Earhart?
Who holds the stars up in the sky?
Is true love just once in a lifetime?
Did the captain of the titanic cry?


I bought a ticket to the end of the rainbow
Watch the stars crash in the sea
If I could ask God just one question
Why aren't you here with me... tonight?


Someday we'll know
If love can move a mountain
Someday we'll know
Why the sky is blue
Someday we'll know
Why I wasn't meant for you


Someday we'll know
Why Samson loved Delilah
One day I'll go
Dancing on the moon
Someday you'll know
That I was the one for you

Never again.

To say I love you, you must first be able to say the I.. God morgon Sverige! Vaknade sådär vid elva, fast än jag lagt väckarklockan att ringa redan halv tio, men nej inte pallar man det inte. Sofia har tydligen också vaknat nu, vilket iaf är bra! Imorgon åker vi och har ingen aning om hur jag ska palla att vakna redan halv sju på morgonen, nå ja, jag måste verkligen klara av det säger jag då bara. Idag ska jag umgås lite med Sofia och sånt där, sega här och ja, ta det allmänt lugnt! Nu ska jag avrunda, Ha det bra!


The sooner you let two hearts beat together, the sooner you know this love is forever!

Over and over again!

I try to do it right this time around! E-o! Jag längtar tills Torsdag må jag säga! Just nu sitter jag här, och fick en sådan lust att blogga. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är lite skrämmande nu eftersom att min kära vän Sofia verkar vara alltmer rädd för att åka till Luleå för varenda sekund som går kan man gott och väl säga. Jag är alltför rädd för att hon ska backa ur, snart ska jag väcka liv i henne, så att hon liksom förstår vad hon gör, hon vill själv bli skrämd, hon tigger om det, sat-ns sofia!


Sometimes you have to fight it out! And why not now, and where you stand?

Jaa-a. Helt enkelt, någonstans finns det något bättre som är värt att kämpa för, och när man väll vet att man ska kämpa för något, men vet att det inte har någon verkan. Vad gör man då? Ger upp? Ja, man ger upp, men innerst inne så ger man inte upp, utan man slutar med att bara vänta, och hoppas på att det ska ordnas! På att man ska hitta ett sätt och återigen kunna kämpa för det bättre. Eller så slutar det med att det aldrig någonsin sker. " If I forget you.." Jag vet vad som är värt att kämpa för, men samtidigt vet jag att det inte lönar sig! Men jag lovar att jag skulle ge mig hän åt någon.

Btw, min kära vän, Sofia, hon är helt sjuk, jag tror hon är övertrött men hon medger inte det, hon påstår att hon bara är lite hungrig, ajaj! Dessutom så skrämmer hon mig allt mer för varje sekund som går, men jag har hjälp! Mr.Smith håller mig vid liv!

Is this what they call love?

I guess the song is over. Could've be my lover, everyday in my life. Hej, idag har jag umgåtts med Sofia, jo nämligen så kom hon hem idag och det var jätte bra, för jag saknade henne så mkt, så mötte jag henne iaf efter fyra, och någon gång efter fem for vi till ICA med hennes papi, och ja, sen såg man folk och sånt där! Eller det gör man ju alltid men ändå, ni hajar ^_^ ! Imorgon ska jag vara med Sofia, och jo vi bestämde att vi skulle åka till Luleå på torsdag! Fast vi är ju somsagt påväg dit redan "nu" kan man gott och väl säga, inte för att det finns någon som förstår, men.. eller jo, tomppe förstår nog precis! men vi kollade nog bara lite fel, det stod 20.35 på ankomst! men så kan det gå ibland, och så har sofia typ teletrackat, och blivit teletrackad! Men hur klokt är det inte? Att gå på bio, men ändå sitta typ och smsa nästan hela filmen igenom! Alltså det är ju bara för.. intressant! måste jag säga, den filmen kunde ha varit bättre! Ja men hursomhelst, när man säger något till Sofia så tror hon på det, som när jag sa att jag ska äta ute 5 gånger på torsdag! Vem tror på det om inte Sofia? ^_^ Jaja! Nejmen det ska bli roligt att åka dit iaf, tycker man ju! Eller det är det ju alltid 


If you believe that dreams come true, that's one is waiting there for you, cus' i believed when I saw you.


Jajamen, ibland när någon kommer fram med sanningen, så blir denna dumstämplad, men det är väll bättre att sanningen kom fram, än att denne gick bakom ryggen på andra? ^_^ ! Jag tror som att det är allra bäst så! Jag kan förklara, vad någon sa till mig, att man ska ta vara på den tid man har kvar, att man bara ska umgås, umgås med sina käraste, så att man slipper vara ensam i denna själviska värld. "If I'm asking you to hold me tight, then it's gonna be alright". Men hursomhelst, jag hittade en massa fina texter. Och jag vill bara säga att jag uppskattar de vänner jag har, jag är stolt över var och en av dem! Jag måste bara säga att smartare människor finns inte. Jag menar inte att ifall de var på ngn tävling för smartisar att de vinner osv, men ja, deras inre, speglar något så smart, som ingen annan säkert har! Vid dem, känner man sig ganska trög ibland, men ändå, så vet man att man inte är ensam! För att de är sådanna människor, som finns där!  Hmm, och en till sak. Man väntar och väntar, på något att dyka upp! Men kommer det ens någonsin att göra det? nej det vet man faktiskt inte. Så, ge er hän åt den ni verkligen vill dela allt tillsammans med. Den ni vill spendera livet med, som får en att känna sig god! Väck ett hjärta. Jaja, nu ska jag inte hålla på och klaga, nejmen, det är typ ingen idé att bara sitta och vänta, någonting måste ske, annars kanske det är försent till sist? Helt enkelt, kan det vara så att man väntar hela livet ut.
Its always something in the way, it's always something getting through, it's not me, it's you!

I found peace when I was confused.
To be only yours I pray!

This year I will.

One heart, one love. Hejhopp! Kändes verkligen skönt att få sova ut idag, inte för att jag precis sovit så överdrivet länge, men ändå! Tills jag vaknade av mig själv dvs. Ska ta och hitta på något snart. Vill bara säga att det var skit mycket folk längs den där gatan i tornio igår, jag trodde jag skulle bli skjuten av raketer och få flaskor i skallen, men vi klarade oss fint undan därifrån! Jaja, vidare till något annat nu:

"ain't no one who can pull me down"

Varför? Det här året ska jag åtminstone lyckas med det bättre än jag gjorde 2007! Jag vill bara säga att det är väldigt jobbigt, och att jag tänker skita i det fullständigt nu, för jag orkar inte med sådant skit! "Don't worry bout a thing, Cause every little thing is gonna be all right." Hursomhelst, blev erbjuden att följa med till Kalix med syrran, hade lite svårt och bestämma mig, men sen tänkte jag att ifall Sofia kommer hem så kan jag inte åka idag! Så jag stannar, och väntar, för sen bär det nog av till Luleå! Ha det bra!


I, I Need You!

we're still just wishing, hoping, praying, to find our soulmates, we're wishing that sth will come up!I miss you!
image14


2008

2008! Det var som f-n! Sitter här och funderar.. Månne hur detta år blir? =D Ja, ska berätta lite om mitt nyårs firande. Började med att jag åkte först 10 med syrran till torne. Efter vissa komplikationer. Mötte Jonna och Emilia framför dendär, ja typ kalles eller sale eller vad den nu heter nu. Sen gick vi iväg dit var scenen var, eftersom att Piia och Emilias kusin var där och väntade. Så stod vi vid en sån där eld och pratade om ditt och datt tills bandet skulle börja uppträda, men det var något tekniskt fel. Ja men iaf, sen startade bandet sitt, och det var helt nice och lyssna väll. Det var rätt roligt och vara där, bara det att man hade den där jobbiga känslan i kroppen. Sedan så kollade vi när finland sköt raketerna! Alltså var jag somsagt en timme tidigare än vissa under 2008! Eftersom att det var 2008 redan 11, dvs 12 i finland 2008! Så då han jag uppleva det året lite tidigare. Inte för att det kändes mer annorlunda. Ja, så träffade vi Tomppe där, och så fick jag höra en massa annat bad! Och den där kvällen kunde inte bara bli värre, tänkte jag iaf då. Men det blev den väll för var minut som gick! Men alltså själva stunden med vännerna var lyckad! Men inte den där känslan, av att veta! Och så träffade vi Nora där! Ja, sen for vi till den där pizzerian och värmde oss, oj vad skönt det var! Och när vi väl for ut, så insåg man hur kallt det egentligen var! Sen så hade Saana och någon annan stuckit iväg till keskus, så vi fick vänta på dem där, och sedan for vi iväg dit var scenen var och värmde oss vid en eld igen! Och efter en lång tid med att vänta på dem kom de äntligen och vi fortsatte mot Haparanda, stranden! Där nyårsraketerna börjat redan att skjutas! Ja, så jag och Jonna stressade på lite för att hinna dit, och det gjorde vi verkligen! Vi kom väll försent, men vi såg en massa ändå! Och efter det insåg vi att vi faktiskt tappat bort de andra, men det visade sig att de var vi shell! Och så gick vi till kalles, där jag skulle träffa marie, men hon dök aldrig upp, och vi höll på att frysa fast. Haha, tappade känseln från hela handen. Men jag fick  låna jonnas extra vante så då hade jag två på den! Sen så vandrade vi till shell och sådär, och sen så åkte jag hem! Och sen fortsatte det bara och bli värre. Och sen kom jag fram till ngt. Det fattades bara det, så sku de inte kunna bli värre. Haha ungefär så ja! Men ha det så bra! Gott nytt år än en gång!

RSS 2.0